bir övgü bir şikayet

junkersju

Çalışkan Uye
selamlar
değerli rc tutkunu arkadaşlar
konunun başlığından anlaşıldığı gibi övgü ve şikayetimi paylaşmak istiyorum ,övgünün sahibi yozgat yerleşik olan model mağzası,yakınlarında ikamet etmem sebebi ile alışverişlerimde kargo konusunda çok yardımcı olmuşlardır ,ayrıca satın aldığım
şarj makinesinin hatalı çıkmasıyla tereddüd etmeden değiştirdiler, kargo mağzaya ait .memleketimin (diye sayılır) model mağzası
teşekkürler, üçe beşe bakmadan alışveriş ederim.

şikayetimin sahibi ise

bodrum yerleşik olan yeni model mağzası ismi, uzman git ;D
aldığım phantom muadili pervanelerin dördüde balans sorunlu öyle böyle değil . maxduo tahta dondurma stikleri daha balanslı
olurdu ;D neyse telefon edip söylemedim yeni bir mağza olduğu için birde çorumlu ne ağnar diye bana yankı yapsınlar istemedim
(aslen edirneliyim) .
konunun özeti dji muadili pervaneler phantomu zıplatıyor denge diye birşey yok sakın dji muadili pervane almayın
balansada gelmiyorlar ortaları yuvarlak delik olmadığı için genede ben bir mesaj atayım belki kendileride bilmiyorlardır

sevdiklerinizle olmanız dileğiyle

bir övgü bir şikayet

Pilot-TR gerçekten Türkiye'de alışıla gelmiş model firmalarından farklı davranıyor :thumbup: Benim merak ettiğim şikayetiniz olan firmanın adı nedir Ümit Bey :rolleyes:

bir övgü bir şikayet

mehmet bey
durumu kendilerine ilettim ve çok ilgili davrandılar,değiştirelim veya paranızı iade edelim tekliflerinde bulundular,şikayetim üzerine ellerindeki diğer pervanelerini kontrol etmişler .bu durumda olumsuz yorum eklemek istemiyorum.
küçük veya büyük model mağzası memnuniyet odaklı çaba gösterilmişdir.aldığım ürünü iade etmiyeceğim.
mağzanın ismi türkiye gopro .(isimden etkilendim)

sonuç: hala pervane ihtiyacım var birazdan orjinallerini spariş geçeceğim başka bir mağzadan

bir övgü bir şikayet

Şahsen ismini ilk defa sizden duydum Umit Bey :)

Neyse firma hatasını telafi etmeye çalışmış, önemli olandı bu. Inşallah siz de ihtiyacınız olan pervaneleri en kısa süre içerisinde temin edebilirsiniz ;)

bir övgü bir şikayet

mehmet bey , ilan bu

E-mail : turkiyegopro.com@gmail.com

MADDE 2- SÖZLEŞMENİN KONUSU:

İşbu sözleşme konusu, işbu sözleşmenin üçüncü maddesinde özellikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün ile ilgili olarak tarafların hak ve yükümlülüklerinin tespitidir. İşbu sözleşme Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmeliğe uygun olarak düzenlenmiştir, işbu sözleşmenin tarafları işbu sözleşmeyle birlikte Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelikten kaynaklanan yükümlülük ve sorumluluklarını bildiklerini ve anladıklarını kabul ve beyan ederler. İşbu sözleşmenin akdedilmesi tarafların ayrı ayrı Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret A. Ş. ile akdetmiş oldukları Sahibinden.Com Portalı Üyelik Sözleşmesi'nin hükümlerinin uygulanmasını engellemeyecektir.

MADDE 3- ÜRÜN BİLGİLERİ:

Ürünün; Türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Adedi, Satış Bedeli ve Ödeme Sekli, aşağıda belirtildiği gibidir.

Ürün Türü: Alışveriş / Hobi & Oyuncak / RC Model / Yedek Parça / Helikopter Ürün No: 164250712

Alışveriş / Hobi & Oyuncak / RC Model / Yedek Parça / Helikopter

Ürün Açıklaması: 8045 DJI Phantom Pervane - Hızlı Kargo

Adedi: 2

bir övgü bir şikayet

gopro yu biraz önce inceledim ;) oradan pervane sparişi geçeceğim