Hakan SAHBAZ Çalışkan Uye Katılım 29 Mar 2018 Mesajlar 351 Tepkime puanı 400 Yaş 39 Konum ISTANBUL İlgi Alanı Multikopter 26 Mar 2020 #1 Betaflight 10.6 Detaylı Anlatım - 1. Bölüm 26.03.2020 21:30 da yayında. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ali Yalçın, Türker Akgün, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Betaflight 10.6 Detaylı Anlatım - 1. Bölüm 26.03.2020 21:30 da yayında. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Mar 2020 #2 ooohh 1 saatlik hem de Türkçe bir video Emeklerinize sağlık. Yeni başlayan arkadaşlar için şahane bir kaynak olmuş. Biz de hemen INDEKS sayfamıza ilave edelim NOT: Bu arada konu yanlış yere açılmıştı. Olması gereken yere taşıdım Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Hakan SAHBAZ
ooohh 1 saatlik hem de Türkçe bir video Emeklerinize sağlık. Yeni başlayan arkadaşlar için şahane bir kaynak olmuş. Biz de hemen INDEKS sayfamıza ilave edelim NOT: Bu arada konu yanlış yere açılmıştı. Olması gereken yere taşıdım Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,840 Tepkime puanı 15,507 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Mar 2020 #3 Eline, emeğine sağlık Hakan Tepkiler: Hakan SAHBAZ
Hakan SAHBAZ Çalışkan Uye Katılım 29 Mar 2018 Mesajlar 351 Tepkime puanı 400 Yaş 39 Konum ISTANBUL İlgi Alanı Multikopter 27 Mar 2020 #4 Mehmet Kucuksari' Alıntı: ooohh 1 saatlik hem de Türkçe bir video Emeklerinize sağlık. Yeni başlayan arkadaşlar için şahane bir kaynak olmuş. Biz de hemen INDEKS sayfamıza ilave edelim NOT: Bu arada konu yanlış yere açılmıştı. Olması gereken yere taşıdım Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Mehmet abi teşekkürler, bugün akşam 2. bölümü de çekeceğim bir aksilik olmazsa. Konuyu nerede açacağıma ben de tam emin olamamıştım Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: ooohh 1 saatlik hem de Türkçe bir video Emeklerinize sağlık. Yeni başlayan arkadaşlar için şahane bir kaynak olmuş. Biz de hemen INDEKS sayfamıza ilave edelim NOT: Bu arada konu yanlış yere açılmıştı. Olması gereken yere taşıdım Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Mehmet abi teşekkürler, bugün akşam 2. bölümü de çekeceğim bir aksilik olmazsa. Konuyu nerede açacağıma ben de tam emin olamamıştım
Hakan SAHBAZ Çalışkan Uye Katılım 29 Mar 2018 Mesajlar 351 Tepkime puanı 400 Yaş 39 Konum ISTANBUL İlgi Alanı Multikopter 30 Mar 2020 #5 2. Bölüm karşınızda ? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ali Yalçın, Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 30 Mar 2020 #6 Hakan SAHBAZ' Alıntı: 2. Bölüm karşınızda ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık Tepkiler: Hakan SAHBAZ
Hakan SAHBAZ' Alıntı: 2. Bölüm karşınızda ? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık
Hakan SAHBAZ Çalışkan Uye Katılım 29 Mar 2018 Mesajlar 351 Tepkime puanı 400 Yaş 39 Konum ISTANBUL İlgi Alanı Multikopter 30 Mar 2020 #7 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Saolun abi. Biraz eksikleri var. İlerde o eksikleri de kapatacağım inşallah Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Saolun abi. Biraz eksikleri var. İlerde o eksikleri de kapatacağım inşallah