Bende geldim

FOXXTR

Yeni Uye
Adı : Burak
Nereden : Ankara
Mesleği : Bilgisayar Bilişim
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Quadro
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : google amca sağolsun
Kullandığım Model(ler) : henüz yok ama siparişi verdim bakalım doğrumu verdim onuda bilmiyorum ama neyse gelince görecez çalışır heralde

burayı şans eseri buldum öğrenecek çok şeyim var.

Bende geldim

Hoş geldiniz.
Merak ettim hangi modeli aldıız

Bende geldim

aslında kendim toplamaya .alıştım hazır almak beni çok cezbetmiyor kendim yapmak istedim ayrı bi tadı var benim için

Bende geldim

Hoşgeldiniz Burak bey. Tanışma konusu geliyor geçiyor. Ondan sonra sizi görenler FOXXTR olarak bilecek. İsim konusunu profil ayarlarından düzeltirseniz güzel olur. Keyifli forumlar

Bende geldim

Hosgeldin Burak. Madem Quadro işine yeni başlıyorsun o zaman şu konu tam sana göre :)

Bende geldim

Burak bey hoşgeldiniz, quad konusunda en doğru yerdesin, forumda baya bir bilgi var, yardımcı da oluruz... Ankara'da olman güzel bir şans :D

Bende geldim

Hoşgeldiniz, emin olun en iyi forumu buldunuz google doğru yönlendirmiş sizi, burdaki abilerimiz birçok seyi çok detaylı anlatmışlar, yetmemiş video ile desteklemişler tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendilerine

Bende geldim

aslında ben 250 ney 450 ney 500 ney diye araştırırken buldum burayı bununla ilgili hala tam bir bilgi bulamadımda anladığım kadarı ile büyüklüğü sanırım çok fazla bilgi var burda birazda kafam karıştı işte kısmetse ankarada olanlar bi ara bi toplantı yaparlarsa bilmiyorum düzenli olarak yapıyormusunuz çok daha fazla şey öğreneceğim kanısındayım

Bende geldim

Burak bey , hoşgeldiniz , bahsettiğiniz rakamlar sınıflar.Evet küçük rakamdan büyük rakama gidildikçe , doğru orantılı olarak küçük boy heliden büyük boy heliye doğru sınıflanırlar.Forumu karıştırın hepsi mevcut....Keyifli forumlar.... :saygilar:

Bende geldim

Hoşgeldiniz Burak bey. Keyifli forumlar

Bende geldim

ya arkadaşlar ben foruma baya bi baktım bulamadım

bu ürünü sipariş verdim ama bir sürü video izledim bunun elektrik bağlantısını nasıl yapacağım konusunda birşey bulamadım batarry +- var ama voltaj koruma sensörü girişi yazıyor buradanmı buna elektrik verecem tam anlamadım birde alacağım pil 3s 11v yani buna direk bağlayamam gibi geliyor tost olur araya bi voltaj düzenleyici devremi koymam lazım ufaktan bir fikir verbilirseniz sevinirim ürün daha elime gelmedi bağlantıları nasıl yaparım diye araştırıyorum ama bununla ilgili birşey bulamadım esc lerde 5v akım olduğundan bahsedenler olmuş ama neresinden alabilirim tam anladan birşey bulamadım
aldığım esc bu
esc den vericiye bağlantı yapılıyor gibi bişi okudum onuda kaybettim zaten kafam karıştı iyice ufaktan tarif edebilecek varsa sevinirim.

teşekkürler