Ben ucak hobisine basliyan bi ogrenciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdulkadir atay

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Bende 6 kanallı esky qlıcı +kumanda var bu ucağa uyarmi olurmu bi yardimci olsaniz

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Adınız / Soyadınız
Abdulkadir atay
Nereden Katılıyorsunuz
Kirikkale
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Kumanda alıcısı ile, uçaklardan ve helikopterlerden tamamen ayrı bir ekipman. Eğer birbiri ile iletişim kuran alıcın ve kumandan varsa uçak, araba, helikopter, tekne veya herhangi başka birşeyde bu kumanda ve alıcıyı kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Alp Serin
Öncelikle hoşgeldiniz.

Ben de hobiye yeni başlayan biri olarak bu forumda pek soru sorma fırsatı bulamıyorum. Çünkü ihtiyaç duyacağınız birçok konu zaten mevcut.

Biraz okuma, araştırma ve öğrenme zorluğuna katlanırsanız hemen tüm sorunlarınıza yanıt bulacağınıza eminim.

Önce forumu dikkatlice incelemenizi ve bol bol okumanızı öneririm.

Sonra, tanışma bölümüne yazdığınız bu soruyu ve resimlerinizi, ilgili bölüme biraz daha detay vererek açarsanız mutlaka yardımcı olmaya çalışanlar olacaktır.

Bilmem. Okudum yazdıklarımı. Bende anlamadım... Ama Alp bey gayet güzel anlatmış sanki durumu. Onun yazdıklarını tekrar okur musunuz?

Abdulkadir kardeşim, forum kurallarında da belirtildiği üzere, Tanışma bölümü tanışmak içindir ve burada teknik tartışma uygun değildir. Öncelikle lütfen uygun bir grupta konu açarak sorunu sor. Ama istersen sormadan önce forumu biraz oku.

Tanışma konusunda teknik soru sorulması forum kuralları gereği YASAKTIR. Konu KİLİTLENMİŞTİR. Lütfen aşağıdaki bölüme kınu açınız. :saygilar:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Özdemir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...