Ben Hasan Tuna ÇELİK Bayburttan selamlar..

hasantuna

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
merhaba arkadaşlar... ben hobi işine yeni başladım. bir tane futaba 7c kumanda, bir tane kk multicopter controller kart satın aldım ve bağlantıların sağlamak için forumunuza üye oldum. futaba 7c ile ilgili ilgili youtube videoları görmek beni sevindirdi. çalışmalarınız devamını diliyorum.

Merhabalar,

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Aramıza hos geldiniz Hasan Bey %p Türkiye'de ne yazık ki her cihazın her türlü kumanda ile ilgili ayarlarını ne yazık ki bulmanız çok zor. Malum Türk milleti olarak paylaşım konusunda biraz çekingen ve üşengeciz :-\

Hosgeldiniz keyifli forumlar :)

teşekkürler.. keyifli olacağını umut ediyorum..

ayrıca, hoş bulduk :saygilar:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aramıza hos geldiniz Hasan Bey %p Türkiye'de ne yazık ki her cihazın her türlü kumanda ile ilgili ayarlarını ne yazık ki bulmanız çok zor. Malum Türk milleti olarak paylaşım konusunda biraz çekingen ve üşengeciz :-\

haklısınız Mehmet bey, bende paylaşımcılık konusunda yetersiz olduğumuzu düşünüyorum. Birde, youtube videolarınızın başlıkları tarih olduğu için youtube den konu arattırdığınızda ilgil konu aramalarda çıkmıyor. konu başlığı eklerseniz daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. bu şekilde google de indekslenmiş olacaktır. ayrıca video altına forumunuzun linkini eklediğinizde forumunuzu daha çok kişi bulacaktır diye düşünüyorum.

hasan çelik' Alıntı:
haklısınız Mehmet bey, bende paylaşımcılık konusunda yetersiz olduğumuzu düşünüyorum. Birde, youtube videolarınızın başlıkları tarih olduğu için youtube den konu arattırdığınızda ilgil konu aramalarda çıkmıyor. konu başlığı eklerseniz daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. bu şekilde google de indekslenmiş olacaktır. ayrıca video altına forumunuzun linkini eklediğinizde forumunuzu daha çok kişi bulacaktır diye düşünüyorum.
Hasan Bey,

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz %p Bu bahsettiğiniz kanal bizim bir nevi özel kanalımız ve video isimlerini özellikle numaralı bir şekilde veriyoruz. Google arama motorlarında ise aynı videoların kısa versiyonları var. Yani bir nevi reklam kısımları :D Şayet arkadaşımız paylaşımı faydalı buluyor ise o zaman forum üzerinden FULL versiyon videoya erişim yapabiliyor.

Burada amaç paylaşımları forum üzerinden yapmak. Yoksa bir de Youtube kanalı üzerinden ayrıca efor sarfetmemiz gerekiyor.

Forum kurulurken bu şekilde bir strateji çizme kararı aldık ve 2 yıldır bu şekilde devam ediyor. Örneğin :

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

%p tabiki siz daha iyi bilirsiniz.

Hoşgeldiniz Hasan Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:

hoşgeldiniz,iyi forumlar :)

hoş bulduk. sizede iyi forumlar..