Ben Geldim :)

ravos

Yeni Uye
Adı : Alperen
Soyadı : Şoraklı
Nereden : Erzurum
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Uçak-Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Henüz yok :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırmalarım sonucu bu foruma ulaştım.
Kullandığım Model(ler) : Bu da henüz yok :)

Merhaba abilerim..Adım Alperen.Gördüğüm kadarıyla forumun en küçük üyelerinden biriyim.Aslında uzun zamandır aranızdaydım.Yaklaşık 3 aydır forumu takip ediyorum.Hem helikopterlere hemde uçaklara ilgim var.Uçak bir tık daha ağır basıyor :laugh: Önümüz kış olduğu için evde oyalanmak amacıyla ilk 4 kanallı helikopterimin (v911) siparişini 11 ekimde verdim şuan yolda.Erzurumluyum. İlk hedefim evde oyalanabilmek için v911 almaktı hedefime ulaştım.Şimdiki hedefim simülasyon kumandası alıp kendimi geliştirmek.Yaza kadar simülasyon kullanıp yaz geldiğinde Wing-Dragon Sporster V2 almak istiyorum.Belki daha önce deprondan basit modeller yapıp fırsat buldukça acemiliğimi onun üstünde atabilirim ;D .Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Kırımsız uçuşlar :thumbup:

Hoşgeldin Alperen Kardeşim,

Güzel bir plan yapmışsın bence, dediğin gibi yaza kadar simulatörle güzelce çalışırsan modelini aldığında keyifle uçurursun bence. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:

@Türker Akgün
Teşekkür ederim Türker abi hoşbulduk :saygilar: . Şu simülasyon kumandasını alabilseydim çalışmalara başlardım.THK'da stoklarda yok.Gelmesini bekliyorum :)

@Emre Kaman
Teşekkür ederim Emre abi hoşbulduk. :saygilar:

@Mehmet Kucuksari
Teşekkür ederim Mehmet Abi hoşbulduk. :saygilar:

İki gün içinde biri Erzurum diğeri Gaziantep'ten ikisi de 15 yaşında iki kardeşimiz aramıza katıldı. İlk yazdıkları mesajları okuyunca insanın içi aydınlanıyor. Seviniyor. Mutlu oluyor. Birçoğumuzun çocuğu yaşındaki bu delikanlıların ne kadar bilinçli, ayrıca ne kadar da düzeyli insanlar olduklarını satır aralarından okumak mümkün. Alperen ve Harun kardeşlerim, hoşgeldiniz! :thumbup: %p

Alperen hemserim biraz gec soylemis olsamda kusuruma bakma hosgeldin.
İsten gucten ve arastirip paylasmaktan :p tanisma konularina cok bakamiyorum.
Sumer abinin soylediklerine katilmamak elde degil.
Hava sartlarinin yilin buyuk cogunlugunda kotu oldugu sehrimizde bu hobiye gonul veren senin gibi genc arkadaslari gorunce cok mutlu oluyorum. Tekrar hosgeldin. Bu hobiye gonul verirde ilerlemeye karar verirsen elimden gelen her konuda yardimci olurum.

Aramıza hoş geldin aradığın hemen her türlü ulaşabileceğin doğru yerdesin keyifli forumlar, kırımsız uçuşlar.

Alperen foruma hoşgeldin, çok doğru bir karar vermişsin. Araştırmacısın, bu yönün hobide ilerlemene büyük katkısı olacak.

@Sümer Yamaner
Hoşbulduk :saygilar: Biraz geç oldu kusura bakmayın :)

@irfan buzdağlı
Hoş bulduk irfan abi :saygilar: Ne kusuru paylaşımlarını sürekli takip ediyorum.Her mesajında yeni bilgiler öğreniyorum :) Hava şartları iyi değil fakat Erzurum da böyle, özelliği bu alıştık artık :laugh: Elimden geldiği kadar bu hobide ilerlemeye kararlıyım. Erzurum'da bu hobiye gönül vermiş insanlar bir elin parmaklarını geçmiyorken bunlardan biri olmak benim çok hoşuma gidiyor :thumbup: Mesajın için teşekkür ederim :)

@Hakan YEŞİLLİ
Hoşbulduk Hakan abi :saygilar: Doğru yerde olduğumu şimdi çok daha iyi anlıyorum :)

@Erhan Karazeybek
Hoşbulduk Erhan abi :saygilar: Bu hobide ilerlemeye kararlıyım :)

Bu gün siparişini verdiğim simülasyon kumandam bu gün elime ulaştı :thumbup: En yakın zamanda çalışmalara başlayacağım :)

alperen kardeşim hoşgeldin.. Helikopterin hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. :)