B Birkan Yeni Uye Katılım 10 Ara 2022 Mesajlar 37 Tepkime puanı 2 Yaş 34 Konum Türkiye İlgi Alanı Hiçbiri 10 Ara 2022 #1 Merhaba, rc araçlar yapmayı severim bu foruma da bunun için ilgi alanım olduğu için geldim. Adınız / Soyadınız Birkan Nereden Katılıyorsunuz Türkiye İlgilendiğiniz Model Hiçbiri Var ise Modelcilik Tecrübeniz Yok Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 Ara 2022 #2 Aramıza hoşgeldiniz @Birkan. Keyifli ve güzel bir forum dileriz Tepkiler: Birkan
B Birkan Yeni Uye Katılım 10 Ara 2022 Mesajlar 37 Tepkime puanı 2 Yaş 34 Konum Türkiye İlgi Alanı Hiçbiri 10 Ara 2022 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz @Birkan. Keyifli ve güzel bir forum dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk hocam. Bir tane konu açmıştım onu cevaplama şansınız var mıdır acaba? Konu buydu Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz @Birkan. Keyifli ve güzel bir forum dileriz Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk hocam. Bir tane konu açmıştım onu cevaplama şansınız var mıdır acaba? Konu buydu Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol