[Bedelsiz]: Ihtiyac duyana Vxx kumanda ve yedek parca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satin alali herhalde 1 yil olmustur 1 hafta anca kullandim kuyruk motoru yada anakart arizali havalandiktan 10 saniye sonra kendi etrafinda donmeye basliyor elektronikcide kuyruk motorunu sert bir silikonla yada baska bir madde bilmiyorum yapistirttim ama cozum olmadi kumanda ilk gunku gibi kanopide biraz carpmaya bagli soyulma var diger hersey yedek parca olarak kullanilabilir... Yedek kuyruk pervanesi kayip kendi ustunde ana palleri ve bir takim yedek pal var sarz aleti ve 2 batarya var eski tip batarya... yenileri sekil degistirmis dedigim gibi helikopteri yedek parca olarak dusunun... Herhangi bir ucret istemiyorum kargo masrafini verin yeter

Ihtiyac duyana v911 kumanda ve yedek parca

Hocam Günaydın,

Ofisteki elektronik mühendisi bir arkadaşım bu hobiye çok meraklı olmasına rağmen bir türlü aktivasyon enerjisini kendisinde bulamadığından başlayamadı. Ürüne onun adına talip olabilirim. Bir şekilde toplar ona hediye ederim. Ama maddi yetersizlikten dolayı ihtiyacı olan herhangi biri olursa lütfen ona öncelik verin ki bende elimden gelen desteği ek olarak veririm.

Saygılar

[Bedelsiz]: Ihtiyac duyana v911 kumanda ve yedek parca

Yedek olarak alabilirim zaten palleri inis takimi canopy denge cubugu catlak ve kuyruk pervane yedekleri ariyodum ucuz olarak cok iyi olur aslinda alirsam bunu
5305214894 ararsaniz sevinirim

Maddi durumu olmayan bir ogrenci olursa daha iyi olur kanaatindeyim Aytac bey dediginiz gibi...

Tabiiki Sertaç Bey bu ince düşüncenizden dolayı tebrik ederim. Hatta Ankara içerisinden böyle biri olursa bende kendimce ürünü toparlayıp o şekilde verme konusunda yardımcı olurum :saygilar:

Helikopteri verdinizmi

Aykut Ozlu arkadasimiza gonderilecektir.Dedigim gibi ogrenci olmasi tercih sebebimdi. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...