[Bedelsiz]: Hediye Walkera CB180D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayip demir

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Multikopter
iyi günler daha önceden forumdan ahmet sağır abinin burdaki fatih abimize hediye ettiği walkera cb180d heliyi isteyen bir arkadaşa hediye etmek istedik bizde fatih abiye v977 aldık buda fazlalık olarak duruyordu bizde ihtiyacı olan bir arkadaş kullansın dedik yanında bolca kuyruk pali ve ana pali ve bazı yedekler daha var sadece kuyruk kısmındaki brang içindeki miller dağıldı isteyen arkadaş kuyruk için bir braing alıp takıp sorunsuz uçabilir isteyen arkadaşa direk gönderelim diye paketledik paketini açmadık hiç o yüzden resim koyamadım kumandası alıcısı duruyor isteyen arkadaş adres bilgilerini özelden mesaj atarsa pazartesi kargoya veririm

Merhablar,

madem siz bir abimizden hediye alıp, kendinizi geliştirip öğrenip başka birine hediye etmek istiyorsunuz. ben de size yardımcı olayım :D ben alayım. micro heli olsun istiyordum bir kenarda. başarabilirsem kullanırım v977 alana kadar. başamazsam buradan yine hediye ederim. uygun mudur?

tabi benden daha hızlı bir şekilde sahaya çıkabilecek biri istemiyorsa :)

Heli okulun hava koluna verilmek üzere levent abiye ayrıldı diğer arkadaşlarda kusura bakmayın keşke elimizde başka olsaydı size vermek için

Guzel ve ornek davranış ıcın tesekkur ederiz Tayip :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tayip kardeşim, teşekkür ederim. :thumbup: :saygilar:

Böyle güzel aile ortamı bir forum oluşturduğunuz için ben teşekkür ederim helinin öğrencileri mutluluk getirmesi dileğiyle konuyu kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...