Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi yurtiçinden satın almak en iyisi de, raf ömürleri ne durumda acaba.Gümrük riski olsa bile almaya değer , çok olsa ücret iadesi filan talep edilir, ben göze alınabilecek bir risk olacağını düşünüyorum, en azından taze pil olması açısından.
Sağ ol abi, pilot tr harici diğerlerini bilmiyordum onlarada bakarım ama hakan abinin dediği gibi raf ömrü konusu kafa karıştırıyor yurt içi lipolarda o konuyu aşabilen birkaç site bulabilsek güzel olacakta zor bu şartlarda.
Her sene bir kaç kişi çıkıyor li po üreteceğiz, uygun fiyatlı olacak yüksek C li olacak şöyle olacak böyle olacak sonra fıssss ...
Pillerin stok sayılarını takip ediyorum. Yeni pil gelmişse alıyorum. Bir kere pil aldım, hemen şişti. Ben de ondan sonra stok sayısı yüksekse almaya başladım.
Lipolar ülkeye girişi yasak malzemeler değil, buraya kadar ulaştıktan sonra gümrükten dönmüyorlar, vergisini ödeyip alabiliyoruz BG'da ilginç bir durum vardı, lipolar bazen gönderiliyor, bazen gönderilmiyordu. İçeriğinde lipo olan, örneğin rtf modelleri satmadıkları oluyordu. Ama bazen de satıyorlardı Çinlilerin işlerine her zaman akıl erdirmek mümkün olmuyror
Abi yurtiçinden satın almak en iyisi de, raf ömürleri ne durumda acaba.Gümrük riski olsa bile almaya değer , çok olsa ücret iadesi filan talep edilir, ben göze alınabilecek bir risk olacağını düşünüyorum, en azından taze pil olması açısından.
Pil deyince her lipoyuda alamıyoruz ki, en azından helikopterler için öyle. Bir lipo alıyorsun ucuz diye 3 kullanım sonra bir bakıyorsun olmuş lokum. Lipo da tercihi kaliteliden yana yapmak lazım banggooddaki pilleri pek bilmiyorum o yüzden çok cazip gelmiyor. Evde turnigy hurdalığım var bayramda misafire tutsam lokum diye yemeğe kalkar. Uzun zamandır şerit led lerden başka yerde kullanmadım onları.