BALIKESİR DEN SELAMLAR

araslı

Yeni Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Adı : Uğur Murat
Soyadı : ARASLI
Nereden : BALIKESİR / MERKEZ
Mesleği : ARAS PRODUCTION - Matbaa, Fotoğraf, Reklam
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: en çok helikopter olmak üzere almadığım ve kullanmadığım model yoktur.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Adanadan prf.Cengiz bey forumunuzu tavsi etti
Kullandığım Model(ler) : şu an elimde olan
Align Trex 700nitro YS91 ve Trex800E
Kyosho airstreak Tekne Nitro dan lipo ya dönüştürdüm
Traxxas E-Revo 1/16 lipo araba

Selamlar yukarıdaki form da kendimi tanıttım hobiye 2004 yılında bayladım , forum ortamına yazmayalı uzun yıllar oldu. Türkiye de şu an uçan aktif modelcilik yapan bir çok isime, uçuş bilgisi, model toplama, modelcilikteki ince nüanslar ve Stabil ucuş vb... yardımcı olarak onları aramıza kazandırdım. Adı lazım olmayan bir forumda tüm bilgilerimi ve hizmetlerimi paylaştım.Tüm vilayetlerden gelen helikopterleri ücret talep etmeden ayarladım, kırım yaşayan dostlarımızın bana yedek parçaları ile helikopterini gönderip uçar vaziyete getirip gönderdim. İstanbul bursa izmir yani çevre illere seyahat ettiğimde onlarla buluşup bilgi paylaşımında sohbetler ettik. Bazı Nankör insanlar yüzünden bu hizmetlerimi kestim ve 5 senedir hiç bir foruma yazmadan mesleğim ve modelciliğim ile devam ettim. O yıllardan kalan dostlarım ile hala telefonlaşırız ve Cengiz bey forumunuzu tavsiye etti ve onu kırmadım üye oldum. Yardımcı olacağım bir konu varsa çekinmeden yazın. KİMSE BU HOBİYE ANADAN DOĞMA BİLGİ İLE BAŞLAMIYOR. Bilgiyi paylaşma esası üzerine kurulan dostluklar ve çoğalmamız adına.
Saygılar
ARASLI

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Hoş geldiniz iyi forumlar bende forumda yeniyim ve acemiyim :) bakındıgım bi kac forum var ama oralar yol gecen hanı gibi gelen isine yarayani alip gidiyo :)

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Aramiza ve forumumuza hosgeldiniz Ugur Bey. Ozellikle sizler gibi deneyimli modelcileri aramizda gormek bizleri cok daha fazla mutlu ediyor.

Bizler burada cok sukur egolardan uzak bir sekilde modelcilik adina bir seyler yapmaya calisan, bu sirada da aldigimiz zevki sanal alemde de olsa paylasmaya calisan yavas yavas buyuyen bir aileyiz. Siz de ailemize hosgeldiniz :RCKolik:

Insallah degerli deneyimlerinizi bizlerden esirgemez, guzel paylasimlarda bulunursunuz. Bu arada kocaeli tarafina yolunuz duserse, mutlaka bir cay icmeye bekleriz :)

BALIKESİR DEN SELAMLAR

hoş geldiniz. mehmet abinin dediği gibi bu forum farklı ;) burası bir aile :) :thumbup:

Ynt: BALIKESİR DEN SELAMLAR

Aramıza hoş geldiniz. Bilgi paylaştıkça artar ve degerlenir. Bildiğiniz konularda açılmış bir konu gördüğünüzde boş geçmeyin, forumda eksikliğini gördüğünüz konularada bizzat deginip konu açın derim.

Şimdiden iyi forumlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Hoşgeldiniz Uğur Bey,

Sizi aramızda gördüğümüze sevindik. Umarım buradaki yapı ve ilişkilerden bizim gibi keyif alırsınız.

Keyifli forumlar. :saygilar:

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Hoşgeldiniz Uğur Bey, keyifli forumlar...

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Uğur bey , aramıza hoşgeldiniz , hissiyatınızı ve kırgınlığınızı çok iyi anlıyorum , çünkü bu hobi karşılıksız emeklerden , samimice paylaşılan bilgilerden , özel yaşamımızda ailemize ayırmamız gereken o çok değerli vakitlerden , cüzdanımızdan ,evimizin nafakasından vesaire çok yönümüzden fedakarlıklar ister , isteer ve ister.Ancak bazen hayat böyledir , tüm hüsniyet ve çabalarımıza karşılık , küçük kırgınlıklarla ödüllendiriliriz.İnanıyorum ki , aslında kazandıklarımız , kaybettiğimizi düşündüğümüz şeylerden katbekat fazladırlar.
Bizler sizin kadar bu hobiye gönül vermiş birileri olarak , eski sayılamayız , sizler daha zor zamanların , bilgiye daha zor ulaşılabilen , ekipmana daha zor sahip olunabilen yılların üstadlarısınız.(Aramızda çok daha eski , saygıdeğer üstadlarımız da var elbette)Bu nedenle bu kadar uzun bir süredir bu hobiyi icra etmeye çalışan arkadaşlarımızı görünce kendi adıma çok mutlu oluyor ve sizlere daha bir saygı duyuyorum. :saygilar:
Hobiyi bırakmamış olmanız bizim için çok büyük bir mutluluk oldu , çünkü bu hobi bir müddet sonra, belli bir doyum noktasına ulaşınca , armudun sapı , üzümün çöpü bahane olup , onca verilen emek ve birikimler bir kenara atılıp heba da olabilirdi.Ne mutlu bizlere.....Ailemiz , gün geçtikçe büyüyor , aramıza hergün , bilgili , görgülü , kültürlü , saygıdeğer , naif ve güzel insanlar dahil oluyorlar.Buna nasıl sevinilmez ki....Aile olarak hobi bahanemiz olsa da , insana yapıyoruz tüm yatırımımızı.Genç kardeşlerimize sadece hobi alanında değil , hayatın her alanına dahil konularda , tecrübelerimizi paylaşıp , davranışlarımızla da onlara örnek olmaya çalışırız.Aramızda sanal bir tanışmışlıktan öte , duygusal bağlar kurulur , kimi gün birimizin acısı hepimizin hüznü ,kimi gün de birimizin mutluluğu hepimizin sevinç kaynağı olur.Bu nedenle , gerçekten doğru bir ortama dahil olduğunuzu , bizlerinde size layık saygı ve muhabbet çerçevesinde , tecrübelerinizden istifade edebilmemiz gerektiğini düşünüyorum.Neyse , okuyan arkadaşlarımızı yine sıkmaya başladım , tekrar aramıza hoşgeldiniz... :saygilar:

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Hakan bey; forumun sıcak bir aile olduğunu duymak Hoşuma gitti. Beni anladığınıza çok sevindim. Konu başlıklarını çok inceleme fırsatım olmadı fakat kısa sürede formu inceleyip eksik kalan bilgileri geçerim

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Uğur bey, hoş geldiniz! Modelciliği gel geç heves değil, bir kültür olarak hazmetmiş biri olduğunuzu anlıyorum. Evet, bildiğimiz bir şey varsa paylaşmaktan çekinmiyoruz. Ama, bazen "Fazla tevazu gösterme, gerçek sanırlar!" sözünü doğrulayan durumlar ile karşılaşıyoruz maalesef!

BALIKESİR DEN SELAMLAR

Uğur Murat ARASLI' Alıntı:
Hakan bey; forumun sıcak bir aile olduğunu duymak Hoşuma gitti. Beni anladığınıza çok sevindim. Konu başlıklarını çok inceleme fırsatım olmadı fakat kısa sürede formu inceleyip eksik kalan bilgileri geçerim
Uğur Bey,

Diğer forumlardan farklı olarak paylaşımlara daha kolay erişmek için INDEKS dediğimiz sayfa yapılarını kullanıyoruz. Genelde her bölüm ilk sabit konusu ilgili bölümde bulunan ana konulara link veren INDEKS sayfalarından oluşuyor. Ayrıca çoğu konuda ilgili diğer konulara yönlendirmeler de mevcut.

Tüm bunların yanında Üst menüde bulunan İÇERİK menüsü ile de tüm INDEKS sayfalarına gidebilirsiniz ;)