Bahçeşehir Üniversitesi Multicopter yarışması

degefpv

Çalışkan Uye
Bau'daki multicopter balon patlatma yarışmasına bende katıldım Sinop'tan, 2 oldum yarışmada haksızlık oldu ilk ben yarıştım 4:30 dakikada bitirdim 3tane servoya bağlı balonlar vardı yukarı aşağıya hareket ediyordu ve gerçekten çok zor oluyordu herneyse benden sonraki arkadaşın servoları çalışmadı suç arkadaşta değil çok delikanlı, adam gibi adam bir modelci arkadaşımız aklımda soru işaretlerini giderdi eksik olmasın ben jürilere kızdım itiraz ettim fakat işe yaramadı adam birinci oldu belli etmedim ama banada bu olay çok koydu ,neyse artık olan oldu kimseyede yalvaracak değilim ben adam gibi söyledim jüriye baştan yapmak çokmu zordu anlamadım , ne cihazlar geldi t-motorundan tutun gpsine kadar fakat pilotlar iyi değildi ben ve 1 olanın pilotajı iyiydi hatta birinci olan benden çok daha iyiydi asla inkar etmem onuda canı gönülden tebrik ediyorum bu konu başlığı altında flight cam denemesi ve yarışma videosuna atacağım.

Merhaba Muhammed.

Dediğin gibi biraz terslik ve haksızlık olmuş :-\ Fakat seninde dediğin gibi çok da önemli değil. Sen kendinin ne olduğunu ve neler yapabileceğini biliyorsun. Bunu bildiğin ve kendini geliştirtiğin sürece daha ne dereceler seni bekliyor ;)

Tebrikler :) Sanırım 1. Dennis Riessbeck demi :)

Tebrikler videoyu merak ettim %p

Tebrikler Muhammed. :bravo:

Moralini bozma böyle şeylere bence, daha çok birincilikler görürsün inşallah. %p

Evet birinci dennis kardeşimiz, hepinize tek tek teşekkür ediyorum :RCKolik: :saygilar: