Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Radiolink AT10ii kumandam var ve bu kumandaya uygun simülasyon programı arıyorum. Windows 10 kullanıyorum. Bildiğiniz bir simülasyon programı var mı uygun?
RealFlight 7.5 kurdum ve tüm expansion packleri yükledim. RF7 yi açtığımda çöyle bir hata alyorum ve nasıl çözeceğimi bilemedim. AT10ii kumanda ve KSIM 4/8/ALL-IN-ONE dongle var. Taktığımda mavi ışık yanıp sönüyor. Tamama bastığımda hiç bir şey olmuyor.
Ahmet bey dongle üzerinde bulunan switch modunu değiştirmeyi denediniz mi? RF7.5,PhoenixRC,Reflex...vb çeşitli modlar var.En azından benim kullandığım dongle da öyle.
3 farklı switch var hepsini denedim, olmadı ama. İlk taktığımda sabit yanıyor, switch değiştirip taktığımda ise önce hızlı hızlı yanıp sönüyor sonra yavaş yanıp sönüyor mavi led
Ahmet bey acaba kullanmakta olduğunuz dongle Windows10 ile uyumsuz olabilir mi? Bilgisayarınızın donanım kısmında kumandayı görebiliyor musunuz? Bu arada ben de Radiolink AT10II kumandaya sahibim Windows10'da sorunsuz çalışıyor.Simülatör kullanırken kumandanın kapalı olması gerekmektedir.Kullandığınız dongle ın linkini paylaşabilir misiniz?
Kendim internetten indirdiğim yazılımları kullandım. Yakında tamamen kaldırıp cd içinden çıkanı kullanmayı düşünüyorum ama pc de cd girişi yok. Arkadaşa verdiğimde bozuk cd demişti. Elinizde çalışan imaj varsa verebilir misiniz?