- İlgi Alanı
- Multikopter
Herkese merhaba bir süredir uğraştığım bir konu da çıkmaza girdim ve yardım almak istedim. Öncelikle yapmak istediğim konu circle radius parametresini kumandadan bir vr düğmeye bağlamak suretiyle havada iken circle modun yarıçap değerini değiştirebilmek. Bunu isteme sebebim circle modun çok kullanışsız olduğunu düşünmem ancak böyle bir imkan olursa eğer havada hem panaromik çekim hemde bir nokta etrafında istediğimiz genişlikte daire çizebilme şansı elde edebiliriz. Bu konuda yaptığım araştırmalar sonucu bu yönde bir çok talep iletildiğini gördüm ancak genelde circle hareketi sürerken bu değişikliği yapmak istemişler. Bu dairesel bir harekette iken değiştirmesi zor bir parametre hem hız değişikliği olacak hem de eski daireden yeni daire içine geçiş zor olacak ama eğer sadece circle mod dışında bir modda iken vr düğme ile ayarlanabilecek şekilde atama yapılırsa bence circle modu çok daha kullanışlı olur. Bu konuda bir bilgisi veya önerisi olabilecek varsa veya yardımcı olabilecek varsa fikir almayı çok isterim