Aranızdan Ayrılıyorum Arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasirSyrk

Hhhh
Tüm Topladığım Param Gitti...Ailem Heli Siparişi Verdiğimi Duydu Hem Param Boşuna Gitti Hemde Heli... :( Gerçekten Çok Üzgünüm...Ve Bu Hobiyide Bırakmak İstemiyorum Ayrılmamam İçin Elimden Geleni Yapacağım...Herkese İyi Uçuşlar... :saygilar:

Not:Ailemden Nefret Ediyorum...Ve Ben Büyüyünce Çocuklarıma Bunu Yapmayacağıma Dair Söz Veriyorum... :saygilar: :(

Herkes Hakkını Helal Etsin Arkadaşlar...Umarım Sonra Görüşürüz... :embarras: :saygilar:

Böyle düzgün hobiler varken ailen neyle uğraşmanı istiyor ki acaba? Exxx

Sen şimdilik bir yere gitmeden forumu okumaya devam et Yasir. Yaşın daha çok genç, önünde her türlü hobiyi yapabilecek çok zamanın var. Ailen bu konuya henüz senin göremediğin bir açıdan bakıyor olabilir, onlar da senin iyiliğin için böyle bir karar vermiş olabilir, bunu da bir düşün. Sen özellikle teknik konuları iyice oku, öğren.

Asla ailenden nefret etme,
Ailenin onceliginin senin hayatin oldugunu ve sana cok deger verdikleri icin kendilerince koruma durtusuyle hareket ettigini dusun
Mutlaka ozunde senin iyiligini istediklerini unutma,

Ilerde evladin oldugunda ve onu herseyden cok sevdiginde seninde onu koruma duygusuyla ayni seyi yapabilecegini unutma,
Zamaninda annem babamda bana yapmisti simdi anliyorum diyebilecegini asla unutma,

Para herzaman yerine gelebilen bir kagit parcasidir, ama hayat tek hatada yerine asla gelmeyen birseydir,

Bir abi tavsiyesi olarak al lutfen,

Bak kardeşim bende senin durumundan geçtim ailem ilk aldığım heli yi gözümün önünde bi çocuğa verdi ben onlardan nefret etmek yerine onlara daha çok yanaştım ve sürekli konuları okudum tekrar bi heli aldım ve ailem baktılar ben bu hobi ile mutluyum izin verdiler sana diyeceğim Ailene karşı gelme ama hobinden de vaz geçme ailen bi süre sonra seni anlayacak şimdilik sen konuları okuyup bilgi edinmeye bak

Yasir Seyrek' Alıntı:
Tüm Topladığım Param Gitti...Ailem Heli Siparişi Verdiğimi Duydu Hem Param Boşuna Gitti Hemde Heli... :(

Yasir selam,

Mesajında bu kısmı tam olarak anlayamadım, biraz daha açıklayabilir misin? Durumu buraya yazmak istemiyorsan, özel mesaj ile bana yazabilirsin.

Ailenin sana izin vermemekte mutlaka haklı gördüğü bir taraf vardır. Ancak bazen "kuşak çatışması / yaş farkı" nedeniyle bazı şeyleri ebeveynlerimize ifade etmekte zorlanıyoruz.

Baban eğer izin verirse, bana özelden babanın cep telefonunu gönderebilirsin. Kendisi ile konuşup duruma ikna edemesem de, bu hobiye bakış açısını belki biraz daha değiştirebilirim.

"Kime vereceksin telefonumu?" derse, babana uzman doktor olduğumu ve bu hobi ile uğraştığımı söyleyebilir, hastane merkezi randevu sisteminde (MHRS) Ardahan Devlet Hastanesi / Üroloji -3 Polikliniğinde görev yaptığımı internetten gösterebilirsin.

Belki bu hobiye başlamanda bir yardımım dokunabilir.

Gözlerinden öperim.

Op. Dr. Ergün Gürer

Yasir Seyrek' Alıntı:
Ben Yasir 15 Yaşındayım...Okul Gereği Ailem Pek Sıcak Bakmıyor Hatta Hiç Sıcak Bakmıyorlar Ama...Ben Yinede Rc den Vazgeçmem...Rc Helileri Seviyorum...Vee Daha Fazla Ne Diyeceğimi Bilemediğimden Şimdilik Bu Kadarında Bırakıyorum... :saygilar:
Yasir Seyrek' Alıntı:
Tüm Topladığım Param Gitti...Ailem Heli Siparişi Verdiğimi Duydu Hem Param Boşuna Gitti Hemde Heli... :( Gerçekten Çok Üzgünüm...Ve Bu Hobiyide Bırakmak İstemiyorum Ayrılmamam İçin Elimden Geleni Yapacağım...Herkese İyi Uçuşlar... :saygilar:

Not:Ailemden Nefret Ediyorum...Ve Ben Büyüyünce Çocuklarıma Bunu Yapmayacağıma Dair Söz Veriyorum... :saygilar: :(

Herkes Hakkını Helal Etsin Arkadaşlar...Umarım Sonra Görüşürüz... :embarras: :saygilar:
Yasir Seyrek' Alıntı:
Beyler Dediğinizi Yapacağım Forumları Okuyacağım...Ama Ailemi Boşver Ve İnanın Bana Onlar Sadece Çocuklarının İyiliğini İstemiyor...Ve Gerçekten Çok Teşekkür Ederim Hepiniz Çok İyisiniz Ama İşte...Yapacak Bişey Yok Dediğim Gibi...Takmayın Kafanıza Siz... :saygilar: :(

Çok Üzüldüm Ama Tabii Bırakmayacağım...Sadece Ailemden Nefret Etmeye Başladım O Kadar... :(
Yasir Seyrek' Alıntı:
Ama Hayatımda Hiç Bu Kadar Duygulanmamıştım...(Duygulanmıştım Ama...Hiçbirşey Ölçülemez Ve En Diye Birşey Yoktur...)Ve Tabii Bu Konuşmalarımdan Da Rahatsızlar Hep Felsefe Yapıyormuşum...Bunu Duyunca 9 Yaşından Beri Pek Kimseyle Konuşmadığımdan Dolayı Da...Şimdilik Hiçkimseye Bir Söz Söyleyemiyorsun Diyorlar...Bende Şu Anda Gerçekte Sizi Görsem Bir Kelime Kouşamam Ama Sanal Alemde Her Türlü Konuşabiliyorum...Konuyu Dağıttığım İçin Özür Dilerim Bu Arada... :( :saygilar:
ve
Yasir Seyrek' Alıntı:
Arkadaşlar Ben Ayrılacağımı Söylemiştim Ama Pes Etmeyeceğimi De Söylemiştim...Size Saçma Olabilir Ama Bir Sorum Var Ben Bir 450 Serisi Heli Topladım Diyelim O Helideki Servoları V.s Diğer Yapacağım 500 Sınıfı Bir Helide Toplayabilirmiyim? :saygilar:

Yasir, evladım, bak benim oğlumla aynı yaştasınız ve onunda her istediği her zaman olamıyor malesef ama, hiçbir zaman sizden nefret ediyorum demedi bu güne kadar. Giriş - gelişme ve sonuç bölümleri halinde forum aktivitene baktım, ben de gerçekten üzüldüm duruma ama bak koca koca adamlar sana yardım etmeye çalışıyor, ama sen "boşverin ailemi-takmayın kafanızı gibi bir takım laflar ediyorsun, ben çok da anlayamadım durumunu, madem sence kafa takılacak bir durum yok, o zaman niye ayrılıyorum aranızdan gibi bir konu açma gereği duydun, hadi diyelim kızdın, sinirlendin, kırıldın, canın sıkıldı, ama hani forumu okuyacaktın inceleyecektin ve bilgi edinecektin, eee, sen bunların hiç birini yapmadan daha üzerinden 1 saat geçmeden, yeni konu açıyorsun ve eğer 450 lik bir model toplarsan ve daha sonra bu modelin elektroniklerini 500 lük bir model de kullanmak istersen olur mu diye soruyorsun, cevabı hayır kullanamazsın, ama forumu incelersen zaten bu ve bunun gibi aklına gelebilecek binlerce sorunun cevabını, konu açmana gerek kalmadan bulacaksın. Bütün abilerin gibi ben de söylemek istiyorum tekrar, bu "ailemden nefret ediyorum" gibi lafları kızdığın için söylüyorsun, biz tabi ki senin ailevi durumunu da bilemeyiz fakat ne olursa olsun hiç bir ana-baba evladının kötülüğünü istemez. Forumu okumaya devam et.

Yasir, sana benim olayı anlatsam aileni bırak nefret etmeyi iletişim kurmazdın galiba ???

1 yıldır üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. ( Günlük 6-8 saat çalışma ) ve 1 yıl boyunca her gün helikoptere geri dönmek istediğimi belirterek çalıştım. 5-6 isteğim daha vardı, öyle olmayacak ütopik şeyler değil küçük ufak tefek şeyler. Hiçbirini yapmadılar hahaha :coolxf: ama napayım, ailem işte başka kimim var bir hobi altı üstü ailenle kötü olmaya ne gerek var.

Daha yaşın küçük, benimde küçük ama boşver :lol: , ailenden nefret etme çoğu zaman senin için en doğru kararı verirler. Her zaman demiyorum dikkat et :) , onlarla iyi geçin küçük bir hobi için onları üzme...

ahmet kürşat yönder' Alıntı:
Yasir, sana benim olayı anlatsam aileni bırak nefret etmeyi iletişim kurmazdın galiba ???

1 yıldır üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. ( Günlük 6-8 saat çalışma ) ve 1 yıl boyunca her gün helikoptere geri dönmek istediğimi belirterek çalıştım. 5-6 isteğim daha vardı, öyle olmayacak ütopik şeyler değil küçük ufak tefek şeyler. Hiçbirini yapmadılar hahaha :coolxf: ama napayım, ailem işte başka kimim var bir hobi altı üstü ailenle kötü olmaya ne gerek var.

Daha yaşın küçük, benimde küçük ama boşver :lol: , ailenden nefret etme çoğu zaman senin için en doğru kararı verirler. Her zaman demiyorum dikkat et :) , onlarla iyi geçin küçük bir hobi için onları üzme...

Ahmet yaş arttıkça sendeki gelişmeler de sevindirici boyutta artmış.
Aferin doğru yoldasın aynen böyle devam.Sanırım Yasir de senin başlangıç zamanlarındaki heyecan ve ataklığı gördün. %p
Yasir Ahmet abini dinle o bu yollardan geçerek şimdiki durumuna geldi :bravo:

Anne babalarin yaptigi en buyuk hatalardan biri de iste bu... Ders disinda ne kadar cok aktivite olursa alkol kumar kahve ve kotu arkadaslar... bunlarda hobi sinifina girmiyor zaten ogrenci acisindan o kadar iyidir. Aslinda ogrencinin kafasinda bir hedef varsa sadece ders odakli hayat basarisizlik getirir. Benim satranc hobim vardi derslerimi kotu etkilemedi aksine birseyleri basardikca kendimi mutlu hissettim. ilk paramida ankara da ted ve cankaya belediyesinin duzenledigi ozel bir turnuvada 3. olarak satranctan kazandim daha 17 yasimda. Keske bu rc hobisine erken yaslarda baslasaydim diyorum. Kardesimin gitmedigi tenis basket piyano bilmem ne kursu kalmadi ders calisirken gormezdim ama ABD de Stanfordda okudu tam burslu ve suan microsoftta basladigi gibi yillik 100.000 dolar maasla calisiyor. Ogrencinin icinde okumak varsa hedefi varsa ek hobiler kesinlikle arti getiriyor yoksa zaten degisen bir sey olmaz ve kahvede takilacagina bu hobiyle ugrassin cok daha iyi diye dusunuyorum.
Zamaninda ucretli ingilizce ogretmenligi de yaptim belli donemlerde Halk Egitim bunyesinde satranc kurslarida veriyorum velilerin bu dusuncelerine karsi her firsatta bunlari dile getiriyorum.

Kardeşim durumuna üzüldüm daha gençsin ve ailenin gözünde bu hobi gereksiz para harcaması olarak görebilir (aynı durum bendede var ne yazıkki ). :( :( Ama sen yılma devam et ve ailene saygı duy çünkü hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez
Elbet bir yolu vardır.Sana kolay gelsin iyi günler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...