[Aranıyor]: walkera yedek parça temini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walkera yedek parça temini

Banggood dan alabilirsiniz

walkera yedek parça temini

Kesinlikle almamanizi öneririm çok pişman olursunuz bende bir adet pert bir adet sağlam var daha yerde kuyruk torktube dişlisi siyiriyor daha yerden kaldırmayı başaramadım videoların etkisinde kalmayın.

Ben başlığa bakarak yedek parça almak istediğinizi sanmıştım. Siz heliyi de mi alacaksınız? Eğer öyleyse bence de almayın

:D , Murat da scale hastalığına yakalanmış ... :laugh: , Murat bunun görüntüsüne aldanma , aynı paraya güzel bir 450'yi multiblade modifikasyonuyla beraber , daha ucuza scale modele çevirebilirsin , hem 450 buna nazaran daha cüsseli durur ;)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
:D , Murat da scale hastalığına yakalanmış ... :laugh: , Murat bunun görüntüsüne aldanma , aynı paraya güzel bir 450'yi multiblade modifikasyonuyla beraber , daha ucuza scale modele çevirebilirsin , hem 450 buna nazaran daha cüsseli durur ;)

Murat ısrarla tekrar söylüyorum walkera kesinlikle uzak durman gereken bir marka.
Eğer niyetin fuselage ise wltoys al daha iyi.

Yok illa başıma bela saracağım diyorsan sen bilirsin dünya kadar masraf yapıp ABD den parçaları getirttim yerden bile kaldıramadım.Parçalarını ebay de bulabilirsin.

Abi bildigim kadarı ile modeli Murat ne yazık ki almış durumda :( Aradığı ise en uygun fiyatli yedek alabileceği bir site :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bildiğim kadarıyla Walkera parçalarını Miracle-mart satıyordu , şimdi baktım çoğunu kaldırmış.... :(

şu var kendi sitesi ,

Ben burayı tavsiye ediyorum ...

Buradan da alışverişim oldu , güvenilirdir....

abiler çok teşekkür ederim malesef daha önce almıştım ve ana dişli üstündeki kuyruk pillerini döndüren dişli sıyırdı ve buna ihtiyacım var celalettin abinin dedigi gibi güzel bir heli değil sadece görünümü güzel verdiğiniz siteleri inceleyeceğim :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Walkera parçalarını Miracle-mart satıyordu , şimdi baktım çoğunu kaldırmış.... :(

şu var kendi sitesi ,

Ben burayı tavsiye ediyorum ...

Buradan da alışverişim oldu , güvenilirdir....
Hakan abi teşekkürler ilk sitede aradigim hersey var teknomodelde 75 tl buradan 32 tl ye geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...