ARANIYOR - VLtoys V977

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam takım set aranıyor ( ilk helikopterim olucak )

Merhaba öncelikle bunun için konu açmana gerek yoktu forumda bununla ilgili yüzlerce konu var ama yinede söylüm pilottr de v911 var bak istersen

tayip demir' Alıntı:
Merhaba öncelikle bunun için konu açmana gerek yoktu forumda bununla ilgili yüzlerce konu var ama yinede söylüm pilottr de v911 var bak istersen

Hobiyi devam ettirecekse simülatör kumandası + V977 almalı

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yanlış anlaşılma olmasın

Herhangi bir model helikopterini satan arkadaşlardan mesaj bekliyorum sadece , elimde şu var şu fiyata satıyorum gibisinden , tavsiye istemedim kimseden :agreed:

heyysanadiyom' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba , ismim mustafa

Hobiye iyice merak sardım ama hiçbir şey bilmiyorum , kumandasıyla birlikte sağlam bi helikopter arıyorum , yarı profesyonel bi makina yeterli olur gibime geliyor

bütçem 500 TL 'dir , eğerki mantıklı gelirse 750 yi zorlarım , çok işime gelirse 1000 tl'yi zorlarım ( önceliğim 500 tl'ye kadar bulabilmek )

* meraklı olanlar varsa elimde high-end class sayılabilcek kulaklıklar vardır 500 dolar fiyatı var , bununla takasda olur

* İstanbuldan almak işime gelir , aldığım kişidende az bişi öğrenirim , pratikte gösterir diye düşünüyorum :)

Saygılar , sevgiler

heyysanadiyom' Alıntı:
Yanlış anlaşılma olmasın

Herhangi bir model helikopterini satan arkadaşlardan mesaj bekliyorum sadece , elimde şu var şu fiyata satıyorum gibisinden , tavsiye istemedim kimseden :agreed:

Mustafa kardeşim, siz RCKOLİK forumu, başkaca forumlarla karıştırdınız her halde. Öncelikle fark etmişsinizdir, hepimiz NİCK değil gerçek isimlerimizi kullanıyoruz. Burası ne kadar sanal olsada, katılımcılar değil. Henüz bir tanışma konunuz bile yok iken (üye olduğunuz da gelen ilk mesajı daha sonra okudunuz herhalde) ve ilk mesajınızda da"hiçbir şey bilmiyorum" deyip ardından da "tavsiye istemedim kimseden" diyorsanız çelişkili bir durum var demektir. Zira mesele model almak satmaktan öte dir, forumdaki üyelerin büyük bir çoğunluğu şahsen tanışmaktadır. Arkadaştır yani, Dosttur. Bilmem anlatabildim mi?
Mehmet beyin güzel bir lafı var; " biz balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz."
Modelcilik serüveninizde başarılar dilerim.
:saygilar: :RCKolik:

Biraz tez canlıyım, eksik bir şey yaptıysam özür dilerim :( Tanışma konusu açmıştım görmediniz heralde ;)

Elimden geldigince yardimci olayim,

Yari profesyonel diye birsey bu hobide olmaz, o anilanlar oyuncaklarda olur, 6 kanal her heli profesyoneldir,
Sadece helikopterin boyutlari, markasi, modeli, ozellikleri degisir bu platformda,
500 TL gibi bir butceyle ancak micro yani avuç içi kadar bir heli alabilirsinki bu v977 dir, RTF dir yani kumandali ucusa hazir,
Bundan daha buyuk bir heikopter isteyebilirsin ama istememelisin cunki 6 kanal heliler oyuncaklara benzemez,
Once simulator calismali ve buna paralel bir micro heli ile talim yapmalisin, yani direk buyuk bir heli intaharin olur,
Zaten zaman gectikce ve bu iste bilgi sahibi oldukca modelde buyuyebileceginin farkina kendin varacaksin,
Onunde bolca zaman lazim olacak, bol bol okumalisin, tum bilgileri ogrenmelisin,

Profesyonel bir helikopterin sadece kumandasi 1.000 TL civarinda tutar, yani sana bunlar icin ister zorla ister zorlama ister isine gelir gelmez 3.000 TL den fazla butce gerekir, sahibinden de belki 1.500 TL ye bulursun oda ucarmi ucmazmi kac dakka ucar belli olmaz...

Evrim SUTEL' Alıntı:
Elimden geldigince yardimci olayim,

Yari profesyonel diye birsey bu hobide olmaz, o anilanlar oyuncaklarda olur, 6 kanal her heli profesyoneldir,
Sadece helikopterin boyutlari, markasi, modeli, ozellikleri degisir bu platformda,
500 TL gibi bir butceyle ancak micro yani avuç içi kadar bir heli alabilirsinki bu v977 dir, RTF dir yani kumandali ucusa hazir,
Bundan daha buyuk bir heikopter isteyebilirsin ama istememelisin cunki 6 kanal heliler oyuncaklara benzemez,
Once simulator calismali ve buna paralel bir micro heli ile talim yapmalisin, yani direk buyuk bir heli intaharin olur,
Zaten zaman gectikce ve bu iste bilgi sahibi oldukca modelde buyuyebileceginin farkina kendin varacaksin,
Onunde bolca zaman lazim olacak, bol bol okumalisin, tum bilgileri ogrenmelisin,

Profesyonel bir helikopterin sadece kumandasi 1.000 TL civarinda tutar, yani sana bunlar icin ister zorla ister zorlama ister isine gelir gelmez 3.000 TL den fazla butce gerekir, sahibinden de belki 1.500 TL ye bulursun oda ucarmi ucmazmi kac dakka ucar belli olmaz...

Yardımlarınız için minnettarım :saygilar: ilerleyen zamanlarda para sorun değil benim için , ilk etapta sizinde dediğiniz gibi mikro daha mantıklı ... O zaman v977 aranıyor olarak başlığımı düzelteyim

ARANIYOR - VLtoys V977

Mustafa kardeş bende seni arıyordum :) elimdeki V977 yi elimden çıkarmak istiyorum. Bol yedeği de var uygun bir fiyata verebilirim. Bana ulaşabilirsin 05382323151.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...