[Aranıyor]: Vbar Mini FBL ünite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selamlar,

Vbar Neo'nun 550sx üzerinde sorunsuz çalışıyor olması sebebiyle dokunmak istemiyorum. Yeni bir Vbar Neo'yu (rescue yazılımı ile) finanse edecek durumda değilim :D Bu yüzden hesaplı tercih olması, VBC kumanda ile kullanılabiliyor olması, elimde satellite'inin bulunuyor olması gibi sebeplerle yedek helimde kullanmak üzere Vbar Mini arıyorum. Pro sürüme yükselmiş olması gerekmiyor, Express yeterli... Lisanslı ürün olması, vstabi hesabıma register edebilmem, kumandamın onu tanıması önemli. Kbar olmaz ;)

BULUNDU...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selamlar,

Vbar Neo'nun 550sx üzerinde sorunsuz çalışıyor olması sebebiyle dokunmak istemiyorum. Yeni bir Vbar Neo'yu (rescue yazılımı ile) finanse edecek durumda değilim :D Bu yüzden hesaplı tercih olması, VBC kumanda ile kullanılabiliyor olması, elimde satellite'inin bulunuyor olması gibi sebeplerle yedek helimde kullanmak üzere Vbar Mini arıyorum. Pro sürüme yükselmiş olması gerekmiyor, Express yeterli... Lisanslı ürün olması, vstabi hesabıma register edebilmem, kumandamın onu tanıması önemli. Kbar olmaz ;)

Abi ben 550sx paket alayım ünite senin olsun. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğuş' Alıntı:
Abi ben 550sx paket alayım ünite senin olsun. [emoji3]

Bana uyar Doğuş ama sen Align almalıymışsın, öyle fikirler var forumda :D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Sataşma var ama Alım-Satım ilanı olduğu için cevap vermeyeceğim :laugh: ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:

Abi stokta kalmamış ki 14 Şubatta alıyorum abi indirim filan yaparlarmı diye. Gelince haberleşiriz abi. [emoji4]

Valla o zamana kadar bulunur, bulunmaz bişey denilmez bu işlere... Ama fazla bir zaman da kalmamış. Fastlad için stoklar o kadar da hızlı yenilenmez. Hayırlısı...

Bir de Mikado gerçekten istiyorsan al... Hesaplıdır diyemeyiz (tıpkı Goblin ve Gaui'ye diyemediğimiz gibi)... Align 550L deki servolar "boru değil", 700'de kullanılacak kalitede servolar. O servo farkı önemli bir fark yani.

Alım satım konularını amacı dışında kullandığımız için de özür :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Valla o zamana kadar bulunur, bulunmaz bişey denilmez bu işlere... Ama fazla bir zaman da kalmamış. Fastlad için stoklar o kadar da hızlı yenilenmez. Hayırlısı...

Bir de Mikado gerçekten istiyorsan al... Hesaplıdır diyemeyiz (tıpkı Goblin ve Gaui'ye diyemediğimiz gibi)... Align 550L deki servolar "boru değil", 700'de kullanılacak kalitede servolar. O servo farkı önemli bir fark yani.

Alım satım konularını amacı dışında kullandığımız için de özür :saygilar:

Abi bunlari daha detayli baska bir konuda konusalim o zaman. [emoji3]

Şimdiden hayırlı alışverişler [emoji4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...