Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi V922 anakartı aramaktayım. Elinde yedek olupta satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçelim. Teşekkürler.
Evet Sinan Bey haklı. Kuyruk motoru kablolarının kesinlikle kısa devre olmaması gerekiyor. Aksi takdirde ana kart üzerindeki FET birisi yanıyorSinan KILINÇ' Alıntı:Anakart bu bişey olmaz dedik yedeklemedik böyle yarı yolda kaldık işte sipariş verdim de gelmesi uzun sürüyor kimselerde yok herhalde dostum. ses seda yok kimseden...
Not: Kuyruk motoru kablosunu takıyorken dikkatli olun arkadaşlar kısa devre yapınca anakartı elinize alıyorsunuz. Tecrübeyle sabit bilgidir
Konunun devamında Cemil Bey'in yaptığı yoruma bakarsanız 3 tane yanık karttan 15 TL vererek elektronikçide 2 sağlam kart yaptırdığını görürsünüz. Fet'lerin 1 tanesi yanıyor bir tanesi sağlam kalıyor eğer birden fazla yanık kart varsa elinizde sağlam Fet'leri bir araya getirilerek kart kurtarılabiliyor.Sinan KILINÇ' Alıntı:Mehmet Bey aynen o konuda belirttiğiniz FET yandı ve dumanlar çıktı. O FET'i değiştirebilsek sorun düzelir ama ince lehim işi beni aşar... Bide o devre elemanını bulmak lazım.
Türker Akgün' Alıntı:Konunun devamında Cemil Bey'in yaptığı yoruma bakarsanız 3 tane yanık karttan 15 TL vererek elektronikçide 2 sağlam kart yaptırdığını görürsünüz. Fet'lerin 1 tanesi yanıyor bir tanesi sağlam kalıyor eğer birden fazla yanık kart varsa elinizde sağlam Fet'leri bir araya getirilerek kart kurtarılabiliyor.
Yanlıs bilmiyorsam aşağıdakı FET i Banggood'dan temin edebilirsinizSinan KILINÇ' Alıntı:evet evet konunun devamını okuyordum bende Türker Bey, Elimde başka yanık kart yok malesef ilk kartımı yaktım ve gerisi gelmez umarım ama ilerde oluşacak yanmalar sonucu kartları bir kenarda bekletmek en iyisi. Sonra dediğiniz gibi. diğer sağlam FET leri kullarak bir kartı ayağa kaldırmak mümkün. Elinde bu FET'ten olan varsa yollasın bana
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Yanlıs bilmiyorsam aşağıdakı FET i Banggood'dan temin edebilirsiniz
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol