[Aranıyor]: Uçak arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet123

Her uçuı ilk uçuıtur...
Selamın aleyküm.

Kendime başlangıç uçağı arıyorumda uygun birtane model.fiyatı 300 350 gibi olabilir.Uçuşa hazır arıyorum çünkü ben daha tecrübeli değilim pek.elimde bir kumanda var walkera 2801 8 kanal yani sadece uçakla uçmak daha eğlenceli uygun bi,r model olursa sevinirim.
Teşekkür ederim :saygilar:

Mehmet, elinde ne gibi donanımın var? kumanda cihazı ne kullanıyorsun? Boş kit mi istiyorsun, elektronik ne kullanacaksın, yada hepsi bir arada RTF uçuşa hazır mı istiyorsun? En önemlisi bütçen ne kadar?
Biraz daha açarsan konuyu tam olarak ne istediğini belirtirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
Örneğin ben sana bir model tavsiye edeyim hem SIFIR, hem de UÇUŞA HAZIR, tam bir öğrenme modeli.
:saygilar:

Link:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eğer daha uygun bir model istiyorsanız wingdragon 3 olabilir. Gerçi stokta yok gözüküyor ama telefonla sorarsanız belki bir şubede vardır. 2 servo alıp aileron yaparsınız. 4 Kanal uçak olur. Waltz da iyi model başlangıç için güzel seçenek

uçuşa hazır olması iyi olur çünkü ben tecrübeli değilim daha.bende kumanda var 8 kanal yani bir model aramıyorum gerçi eğitim için bir model arıyorum.
:saygilar:

Mehmet kardeşim merhabalar elimde sbach 342 model elektrikli uçuşa hazır halde model var fakat senin için biraz ileri seviye olur ama düşünürüm dersende yardımcı olurum .

Recep Şurgun' Alıntı:
Mehmet kardeşim merhabalar elimde sbach 342 model elektrikli uçuşa hazır halde model var fakat senin için biraz ileri seviye olur ama düşünürüm dersende yardımcı olurum .

Teşekkür ederim yalnız evet o akrobasi uçağı bu dediğiniz.Ben daha önce hiç uçak uçurmadım o yüzden trainer daha uygundur yalnız fiyatı nedir acaba merak ettim ? :saygilar:

Mehmet KARAKAYA.' Alıntı:
Teşekkür ederim yalnız evet o akrobasi uçağı bu dediğiniz.Ben daha önce hiç uçak uçurmadım o yüzden trainer daha uygundur yalnız fiyatı nedir acaba merak ettim ? :saygilar:

Valla açıkcası hiç fiyat düşünmedim ama senin aradığın fiyatlara verebilirim ama tabi tecrübe olmadığı için bencede gidip bir trainer ile başlasan senin için çok daha iyi olur

HİTEC SKYSCOUT var elimde..Kırım gördü ama şimdi eskisinden daha sağlam..İstersen uygun fiyattan verebilirim..

wing tigerde mesela hoş bir uçak oondan arıyorum aslında ama pek anlamıyorum markalardan. :saygilar:

Kod:
 https://www.rckolik.com/satilik-wingdragon-sporster-500-sinifi-t7616.0.html
Fiyatı uygun. Daha satmadıysa arkadaşla konuşup modeli alabilirsin. Başlangıç için iyi model

Teşekkür ederim yalnız bursa uzak kargoyla daha önce heli yolladım hep kırıldı ;D sıkıntı biraz hem wing tiger arıyorum. :saygilar:

Mehmet , şimdi sana bir wingtiger de bulsak , sanırım ona da bir bahane bulacaksın gibime geldi, tüm forum el ele verdik sana uçak bakıyoruz. Kadir'in önerdiği uçak tam senlik , daha uygun fiyatlısını da bulman , doların kudurduğu şu zamanlarda imkansız.Ha birisi coşar da sana bir uçak hediye ederse orası başka....
Wingtiger'ı deneyimin olmadan indiremezsin , çünkü dragona göre azcık daha hızlıdır.Al işte wingdragonu , azcık biraz uç onunla , ya da boşver sen şimdi uçak almayı falan...Simülatörün var mı evde , sen simülatör kullan bir süre , bir de nasılsa İstanbul'dasın , bir buluşmaya git , modelin olmasın varsın.
Haaa , Bursa ile İstanbul arası çok uzaksa , sen kargo kullanma , İstanbul içinde elden alışveriş yap...Daha güvenli...

bixler 2 var karbon borusu kırık flaplar aktif komple fiberbant kaplı 400 lira
turnigy 9x var 4 alıcılı 300 lira

Bu kargo takıntın nedir anlamadık zaten ;D Hangi modeli söylesek kargoda kırılır vs falan..Geçen hafta 2 tane uçak gönderdim birini ankaraya birini bursaya, bırak kırılmasını model kutunun içinin içinde hareket dahi edemeden sapasağlam yerine ulaştı..Madem öyle istanbul içi al..Onuda araban varsa arabayla git al mazallah yolda kırılır falan.
Başlangıç için var olan modellerin çoğunu teklif etti arkadaşlar, eğer onlarada yok diyorsan sen bence bu işe başlama mehmet %p %p Sen şimdiden bu kadar tecrübeli adamın söylediğini yok sayıp kabul etmezsen yarın birgün bu hobiye başladığında modeli kullanırken verdikleri bilgileri de hiçe sayar hemen çakarsın modeli..
Modelin mutlaka kırımı olacaktır..Sen daha şimdiden farklı bahaneler ile modelleri beğenmiyorsun ya kırım olduktan sonra ne yapacaksın..Kırılır diye kargoya yok diyorsun heralde yarın birgün modelin uçuşta kırıldığı zaman intihar edersin..

Sen bu işe başlama arkadaş... :saygilar: :saygilar:

yok şimdi pek model bilgim yok ama simülatörde baya çalıştım.şimdi simülatör yok gerçi elimde.istanbul içinden teslim olsa daha iyi ama doğru buluşmalara gitmek te lazım. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...