[Aranıyor]: Trex 550

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adnan_kaptan

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
:saygilar: merhabalar ,arkadaşlar trex 550 almak istiyorum,siteden arkadaşlardan 2.el de olabilir,yurtdışı nereden alabilirim,bilgilerinizi rica edeceğim,yurdışı çoğu sitenin türkiye gönderimi yok,ne önerirsiniz, saygılarımla,şimdiden çok teşekkür ediyorum.. :RCKolik:

Ah Adnan bey , biraz önce sizin 600 satış konusunu görünce bendeki synergy E5'i 600 esp ile takas edermisiniz diye soracaktım ama satılmış. Scale için kullanılacak 600 esp arıyordum. İkinci el trex 550 bulamazsanız Sıfırı için yardımcı oluruz. Saygılar.

çoğu sitenin türkiyeye gönderimi var aslında siz hangi sitelere baktınız ?

:saygilar: arkadaşlar çok teşekkür ederim , ellerinize sağlık ,align store,rc 711,fly hobby ,bunlardan parça alıyorum fakat kit gönderimi yokmuş,2. el hakikaten bulmak zor bende yeni almak istiyorum,nereden alabilirim,şimdiden teşekkürler, :RCKolik:

ramazan kamil adlı rizeli arkadaşımızda 1 adet aling 550 pro dfc 3gx modeli vardı fakat fiyatta anlaşamadık ben sadece spektrum dx8 kumandasını aldım . onunla irtibata gecerseniz satmamissa belki siz alırsınız

Ynt: [Aranıyor]: Trex 550

Adnan bey THK da gaui x5 lerde güzel indirim var oda 500 le 550 arası bir şey bir bakın derim

:saygilar : saygı değer arkadaşlarım,çok teşekkür ederim emeğinize,ilginize sağlık,az önce fly hobyy den aldım, bedava gönderim kampanyası var,869 dolar ,hep ikinci el aldım bu seferde yeni olsun dedim,saygıyla kalın,,tekrar teşekkür ederim. :RCKolik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...