[Aranıyor]: Trex 450 yada muadili için ONEWAY rulman ve/veya yatağı ile birlikte olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LEVENT UYGUN

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar, şu malum TANDEM HELİ projesi için kullanmak üzere elimde copter X in ONEWAY ve YATAĞI var fakat, malesef rulman sıkıntılı imiş kontrol ederken farkettim, zira çoktur duran bir parça idi, velhasıl elinde olup da ücreti karşılığı verebilecek bir arkadaşımız var ise çok memnun olurum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Aranıyor]: Trex 450 yada muadili için ONEWAY rulman ve/veya yatağı ile birlikte olabilir.

Levent UYGUN' Alıntı:
Arkadaşlar, şu malum TANDEM HELİ projesi için kullanmak üzere elimde copter X in ONEWAY ve YATAĞI var fakat, malesef rulman sıkıntılı imiş kontrol ederken farkettim, zira çoktur duran bir parça idi, velhasıl elinde olup da ücreti karşılığı verebilecek bir arkadaşımız var ise çok memnun olurum.

Bende var ama vermem [emoji38]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi sıfır düşünüyorsan burada var

http://www.5shobi.com/ALZT-Rex-450PRO-Main-Gear-Case-Red,PR-4498.html

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Yalçın' Alıntı:
Abi sıfır düşünüyorsan burada var

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliciğim çok teşekkür ederim yarın aldım gitti. :saygilar: Zaten Kaptan da vermiyor. :laugh: :lollol:

[quote author= link=topic=16576.msg175629#msg175629 date=1510516278]
Bende var ama vermem [emoji38]
[/quote]Yanlış yazdım göndermiyorum gelip al olacaktı ,nerdeyse 4 aydır evdeyim bir buluşma ayarlayamadik :(

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Yanlış yazdım göndermiyorum gelip al olacaktı ,nerdeyse 4 aydır evdeyim bir buluşma ayarlayamadik :(

Sevgili Celalettin abim, aynen söylediğin gibi bir türlü görüşemedik.inşallah sefer dönüşü görüşeceğiz bu sefer.
Abiciğim ayrıca parçalar içinde çok teşekkür ederim.
Yeni seferinde başarılar dilerim. Yolun açık olsun kaptan.
:saygilar:

Not: ilgilenen arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...