[Aranıyor]: Trex 450 Taşıma Çantası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar merhabalar,

Malum önümüz bayram, bayramdan sonrası izin... Bursaya giderim, belki kocaeliye giderim, belki arada eskişehire dönerim vs vs... Hobiyi modeliyle kumandasıyla liposuyla alet edevatıyla tek çantaya toplayasım var. Elinde 450 size taşıma çantası olup da kullanmayan varsa talibim ;)

Üzerinde illa Align Conquer your heart yazması şart değil ;D

En olmadı soft çanta da olabilir bari model girsin içine ama öncelik mümkünse aluminyum taşıma çantası... Model flybarlı...

abi thkda 90tl ye canavar gibi taşıma çantası var ben kullanıyorum her şeyi alıyor içine

Berkay35' Alıntı:
abi thkda 90tl ye canavar gibi taşıma çantası var ben kullanıyorum her şeyi alıyor içine

Teşekkür ederim Berkay, sitede buldum stokta az da olsa kalmış. Çok araştırmaya gerek yok alayım gitsin, iş görecek bir ürün ;)

bende ariyordum aleminyum olanindan link verirsen sevinirim msj lada gönderebilirsin

Muammer Akbulut' Alıntı:
bende ariyordum aleminyum olanindan link verirsen sevinirim msj lada gönderebilirsin

https://thkmodelucak.com/store/product/aluminium-base

Yada thk model uçak sitesine girip üst tarafta aramaya "çanta" yazınca da çıkıyor ilk sırada. İş görür bir ürün, aligna servet dökmeye gerek yok ;)

Dün bende sana bu çantayı önerecektim daha önce bir arkadaşıma almıştık memnundu bir türlü THK sitesinde bulamamıştım :embarras:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...