oguzzkaan Çalışkan Uye Katılım 7 Şub 2015 Mesajlar 332 Tepkime puanı 187 Yaş 36 Konum Çorlu / TEKİRDAĞ İlgi Alanı Heli 18 May 2015 #1 Arkadaşlar Tail Boom Brace arıyorum. İlginize teşekkürler. Fotoğraf aşağıdadır. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Arkadaşlar Tail Boom Brace arıyorum. İlginize teşekkürler. Fotoğraf aşağıdadır. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Celalettin Yazkan RcFanatik Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 3,614 Tepkime puanı 3,131 Yaş 59 Konum istanbul/çekmeköy İlgi Alanı Uçak 18 May 2015 #2 [Aranıyor] Trex 450 Tail Boom Brace ö.m. attım
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 May 2015 #3 [Aranıyor] Trex 450 Tail Boom Brace Ben bi bakayım. 450 zamanından bir iki parça bişeyler kalmıştı evde. Akşama kadar bulunmazsa haber veririm 5 gibi... Edit: Celalettin abide varmış sanırım.
[Aranıyor] Trex 450 Tail Boom Brace Ben bi bakayım. 450 zamanından bir iki parça bişeyler kalmıştı evde. Akşama kadar bulunmazsa haber veririm 5 gibi... Edit: Celalettin abide varmış sanırım.
oguzzkaan Çalışkan Uye Katılım 7 Şub 2015 Mesajlar 332 Tepkime puanı 187 Yaş 36 Konum Çorlu / TEKİRDAĞ İlgi Alanı Heli 20 May 2015 #4 [Aranıyor] Trex 450 Tail Boom Brace Rasim Öztürk' Alıntı: Ben bi bakayım. 450 zamanından bir iki parça bişeyler kalmıştı evde. Akşama kadar bulunmazsa haber veririm 5 gibi... Edit: Celalettin abide varmış sanırım. Genişletmek için tıkla ... Rasim çok teşekkür ederim. Celalettin abide varmış hallettim ben çok teşekkür ederim. Konu kapanabilir. Aranan bulunmuştur. Teşekkürler.
[Aranıyor] Trex 450 Tail Boom Brace Rasim Öztürk' Alıntı: Ben bi bakayım. 450 zamanından bir iki parça bişeyler kalmıştı evde. Akşama kadar bulunmazsa haber veririm 5 gibi... Edit: Celalettin abide varmış sanırım. Genişletmek için tıkla ... Rasim çok teşekkür ederim. Celalettin abide varmış hallettim ben çok teşekkür ederim. Konu kapanabilir. Aranan bulunmuştur. Teşekkürler.