[Aranıyor] THK Sim Kumandası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gecenin Efendisi

Yeni Uye
Merhaba

Bu hobi için gerekli ekipmanları edindim (6 CH v977 ve Yedekler) ancak bir türlü sim kumandası edinemiyorum.
*Forumda okuduğum kadarı ile kumanda yıpranır pil masrafı olur(130$ gümrüğe takılma ihtimalide var) diye v977 yi sim kumandasız aldım (çok pişmanım).
*THK Sitesini 1 aydır takip ediyorum hala daha ellerine gelmedi
*HobbyTime 60 liralık ürünü 100 TL ye satıyor diye protesto maili atıp oradan almak yerine forumda okuduğum kadarı ile Ebay Dynam siparişi verdim. 3 hafta sonra ürün gemiden geri dönmüş Ebay para iadesi talebi yolladı.
*Ne yapalım kapitalist sistem deyip HobbyTime dan alayım dedim stokta kalmamış
*ErenHobi stokta gözükmüyor
*Yurt dışından sipariş verip 1 ay kadar beklemek te olmaz.

Elime v977 ulaşalı 1 hafta oldu habire 4 Ch uçuruyorum. 6 Ch denedim, kaldırma aşamasında yana yatıp dişli çıktı. Ne yapacaz? Bu hobi yi öğrenmek istiyorum.Eğitim için Arz-Talep dengesizliği var. :-\

Elinde(özellikle Ankara dan) THK Sim kumandası olan arkadaşlar benimle irtibata geçerse çok makbule geçecek...

Birkan Bey merhaba,

Malesef, hobiye yeni başlayan bir çok kişinin karşılaştığı bu sorunla siz de baş başa kalmışsınız. Daha önce Art-Tech (THK) Sim. kumandası kullanmadım ancak, bu kumandanın yalnızca eski sürüm simulasyonlarda kullanılabilir oluşu, dezavantajları arasında diye biliyorum. Bu sebeple, eğer kargo bekleyecek kadar vaktiniz varsa, araştırmanızı yapıp yurtdışındaki diğer ürünlere yönelmeniz daha iyi olabilir.

Yine de kısa vadede elinize geçsin istiyorsanız, Art-Tech kumanda biraz pahalı olsa da, hilalhobbyland da stokta gözüküyor, arayıp bilgi alabilirsiniz.

Merhaba Can Bey,

RC Kolik te belirtilen RealFlight 4.5 ve PhoenixRC de çalışsın yeter. (Belirttiğiniz üzere çalışacaktır sanrım). Üst versiyonlarda gözük yok. Ayrıca üst versiyon olmasının bir önemi varmı? Fizik kurallarına uygun şekilde 6 CH ve Temel Akrobatik Hareketler (Invert, Tik Tok vb) konusunda eğitsin yeter. Belirttiğiniz site güvenilir ise siparişi geçebilirim! Yoksa v977 de kırım yaşıyacam ;D

Bu arada hızlı ve alternatif çözüme yönelik yanıtınız için teşekkür ederim...

Birkan' Alıntı:
Merhaba Can Bey,

RC Kolik te belirtilen RealFlight 4.5 ve PhoenixRC de çalışsın yeter. (Belirttiğiniz üzere çalışacaktır sanrım). Üst versiyonlarda gözük yok. Ayrıca üst versiyon olmasının bir önemi varmı? Fizik kurallarına uygun şekilde 6 CH ve Temel Akrobatik Hareketler (Invert, Tik Tok vb) konusunda eğitsin yeter. Belirttiğiniz site güvenilir ise siparişi geçebilirim! Yoksa v977 de kırım yaşıyacam ;D

Bu arada hızlı ve alternatif çözüme yönelik yanıtınız için teşekkür ederim...

Üst versiyonların önemini ayırt edebilecek kadar tecrübeli değilim malesef, hele ki heli konusunda hiç bir şey diyemeyeceğim. :)

Hilalhobbyland'den bir kaç kez alışverişim oldu, hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak stok durumu ve ürünün markası konusunda önceden de dediğim gibi arayıp sormanızda fayda var.

Kırımsız uçuşlar dilerim. :saygilar:

Birkan' Alıntı:
Ayrıca üst versiyon olmasının bir önemi varmı? Fizik kurallarına uygun şekilde 6 CH ve Temel Akrobatik Hareketler (Invert, Tik Tok vb) konusunda eğitsin yeter.
İhtiyacı karşılayacağını düşünüyorum. Ben hala aktif olarak RF 4,5 kullanıyorum. ;)

Hilal Hobby den siparişi verdim. Valla iyi oldu. Zaten HobbyTime dan da alacağım ile aynı markaymış. Yardımlarınız için sağ olun.

Saygı,Sevgi,Dostluk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...