[Aranıyor]: Spektrum Dx8 İçin Nimh pil şarj kablosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet ÖZER

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese merhaba, 2.el aldığım yeni kumandam Spektrum Dx8 için stok nimh pilini nasıl şarj edeceğimi düşünmeye başlamışken şöyle bir kablo buldum,acaba elinde fazladan bu kablodan olan var mıdır ? Ya da kullanmadığı duvar tipi şarj aleti de olabilir. Teşekkürler.

Aradığım ürün bu :

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Spektrum Dx8 İçin Nimh pil şarj kablosu

Mehmet eğer bulamazsan eski pilin soketini kumandayı takıp arkasına kolay bulabileceğin bir soket takarak(mesela t-din olabilir erkek dişi olacak tabi) adaptor oluşturabilirsin.
Ya da bu şekilde değilde sadece kumanda daki şirketten bulabilirsem uzatma kablo ile şarj aleyhindeki herhangi bir soketin kablosuna ek yapabilirsin.

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Herkese merhaba, 2.el aldığım yeni kumandam Spektrum Dx8 için stok nimh pilini nasıl şarj edeceğimi düşünmeye başlamışken şöyle bir kablo buldum,acaba elinde fazladan bu kablodan olan var mıdır ? Ya da kullanmadığı duvar tipi şarj aleti de olabilir. Teşekkürler.

Aradığım ürün bu :

Mehmet yeni kumandan hayırlı olsun. Bende DX8 kullanıyorum ve aynı kablodan araştırdım buralarda yok yurt dışında fast lad da var, ama merak ettiğim bir konu senin kumandanın şarj için adaptörü yokmu
bunun gibi

çünkü pilini kumandaya takıp bunu da kumandaya takıyorsun pilini şarj ediyor ama ne zamanki Lipo tercih edersin o zaman senin aradığın kablo lazım oluyor.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Mehmet yeni kumandan hayırlı olsun. Bende DX8 kullanıyorum ve aynı kablodan araştırdım buralarda yok yurt dışında fast lad da var, ama merak ettiğim bir konu senin kumandanın şarj için adaptörü yokmu
bunun gibi

çünkü pilini kumandaya takıp bunu da kumandaya takıyorsun pilini şarj ediyor ama ne zamanki Lipo tercih edersin o zaman senin aradığın kablo lazım oluyor.
Maalesef sarj adaptoru yoktu alirken. Uydurma bir sistem yapabilirim iğne sıkıştırıp filan ama bakalım bulamazsam sipariş de edebilirim tabi.Şimdilik adaptor ya da işte bu ucu arıyorum bakalım :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Maalesef sarj adaptoru yoktu alirken. Uydurma bir sistem yapabilirim iğne sıkıştırıp filan ama bakalım bulamazsam sipariş de edebilirim tabi.Şimdilik adaptor ya da işte bu ucu arıyorum bakalım :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şöyle yapabilirsin ben sana ayrıntılı fotosunu atayım giriş çıkışların kaç volt kaç amper olduğunu elektronikçiye git aynı veya yakın değerlerde bir adaptör bul kumandaya giriş soketi illaki bulurlar giriş için sıkıntı olmaz.

Edit Resimler

Ben Tamer Electronics'in yüksek kaliteli bu soketini kullanıyorum :D

Herhangi bi jst yada servo uzatma kablosunun dışını kessen içindeki pimler girer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkese cevapları için teşekkür ederim,. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...