Merhaba. Ben 15 yasinda model ucak ve helikopter dukkanlarina kucuklukten beri hayran birisiyim ve bu hobiyi aileme bir turlu sevdiremedim. 1 yil boyunca v911 ilanlarina bakip durdum en sonunda v911 pro siparisi vermeye ikna edebildim annemi. Sonrasinda v911 i 4 5 gun icinde dogal olarak kullanmayi ogrendim ve Mehmet abi bana simulator kumandasi almami onerdi. Ve ben thk dan simulator kumandasinin fiyatinin 60 tl oldugunu gordugum zaman biraz moralim bozuldu. Cunku bir kredi kartim olmadigi icin yine satin almak icin annemi ikna etmem lazimdi.
Hikayem bu elinde eskimis fazlalik olan sim kumandasi olan abim varsa bana bu yolda yardim etmelerini rica edebilir miyim acaba?
Yada kadikoy cevresinde sim kumandasini elden alabilicegim bir dukkan var ise bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Cok tesekkurler
Hikayem bu elinde eskimis fazlalik olan sim kumandasi olan abim varsa bana bu yolda yardim etmelerini rica edebilir miyim acaba?
Yada kadikoy cevresinde sim kumandasini elden alabilicegim bir dukkan var ise bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Cok tesekkurler