[Aranıyor]: Simulator kumandasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evasion

Yeni Uye
Merhaba. Ben 15 yasinda model ucak ve helikopter dukkanlarina kucuklukten beri hayran birisiyim ve bu hobiyi aileme bir turlu sevdiremedim. 1 yil boyunca v911 ilanlarina bakip durdum :) en sonunda v911 pro siparisi vermeye ikna edebildim annemi. Sonrasinda v911 i 4 5 gun icinde dogal olarak kullanmayi ogrendim ve Mehmet abi bana simulator kumandasi almami onerdi. Ve ben thk dan simulator kumandasinin fiyatinin 60 tl oldugunu gordugum zaman biraz moralim bozuldu. Cunku bir kredi kartim olmadigi icin yine satin almak icin annemi ikna etmem lazimdi.

Hikayem bu :) elinde eskimis fazlalik olan sim kumandasi olan abim varsa bana bu yolda yardim etmelerini rica edebilir miyim acaba?
Yada kadikoy cevresinde sim kumandasini elden alabilicegim bir dukkan var ise bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Cok tesekkurler

Ynt: Simulator kumandasi

Günaydın kardesim. Ben su sıralar sim çalışıyorum. Simdi olmasa da ilerleyen günlerde kullanmanın için sana verebilirim.
Fakat forumda elinde olup kullanmayan abilerimiz varsa ellerinden geldiğince sana yardımcı olabilirler.
Olmadı alırız sana bir tane kumanda. [emoji4]

.:: Discovery-Tapatalk kullanılarak gönderildi ::.

Re: Ynt: Simulator kumandasi

Fatih TANRIVERDİ' Alıntı:
Günaydın kardesim. Ben su sıralar sim çalışıyorum. Simdi olmasa da ilerleyen günlerde kullanmanın için sana verebilirim.
Fakat forumda elinde olup kullanmayan abilerimiz varsa ellerinden geldiğince sana yardımcı olabilirler.
Olmadı alırız sana bir tane kumanda. [emoji4]

Cevabin icin cok tesekkur ederim abi. Abi kadikoy cevresinde model dukkani biliyor musun peki?

Ps2 kumandasini kullanmaya calistim ama sonra forumdan eski konulara baktim abilerim tavsiye etmiyormus. Bende biraktim bir kenara hatta icini acip yayini cikarmayi denedim ama olmuyormus :D az kalsin kiriyordum.

Ynt: [Aranıyor]: Simulator kumandasi

Kardesim bende oralardayim ama göremedim öyle bir yer. Ama olsa da internette daha uygun olur.

Re: Ynt: [Aranıyor]: Simulator kumandasi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Natiliusun karşısında Promodel var ama orda da fiyat 50-60 TL dır.
Tesekkur ederim abi sorun fiyati degil zaten esas sorun fiyat degil zaten de internetten almam icin annemin iznini almam lazim dukkandan alirsam para biriktirip kendim alabilicem :) peki abi promodelde satilan da thk dekinin aynisi mi acaba ?

Re: Ynt: [Aranıyor]: Simulator kumandasi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Aynisi nerede oturuyorsun
Cekmekoy :) ama okulum kadikoy anadolu lisesi cuma gunleri almanca kursuna gittigim icin eve kendim donuyorum. Otobuse giderken de nautilus yanindan geciyorum cok iyi oldu nautilusa yakin oldugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...