[Aranıyor]: simülator kumandası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emin kurt

Uye
İlgi Alanı
Uçak
elinde 2. el 6 kanallı simulator kumandası olan varsa uygun fiyata alabilirim.

Eren hobi stokta yokmus :(

selam emin bey. elimde usb simülatör kablosu ve kumadası olan arttech marka ürünler var. 2 tane birisi az kullanıldı boşta. bilginize zaten bende realflight phoneix fms mfsx ... uyumlu.
kısacası Wingdragonun çeyizlerinden ;D

https://thkmodelucak.com/store/product/1206-similator-6-kanal-0139041
bunu da alabilirsin. thk dan win7 de çalışıyor.

Bu aralar para durumum iyi degil ne yazikki :( biraz daha uyguna 2. El bulabilirsem onu alacagm ins tesekkur ederim onerileriniz icin . ama bulamazsam thk en iyisi tabii :)

Emin kardeş selamlar. Biraz önce senin için denedim arttech gerçek kumanda ve simülatör kablosu ile ile sonucu beğenmedim, ayarlayamadım realflighttta. Ben simülatör için 6 kanal arttech ile karıştırmışım bir önceki cevabımda. Doğrusu simülatör kablosunu fms adlı simülatörde denedim olmuştu ama işletim sistemi xp idi ve fms de çok kötü bir uygulamaydı ama WingdragonGT me antrenman da işime yaramıştı. Aklıma gelirse ara sıra RF 4.5 ile akrobasi denemeleri yapıyorum.
1- İşletim sistemin
2- Kullanacağın simülatör programın
3- Simülatörmü yoksa kumandana ek simülatör kablosumu gibi parametreler önemli diye düşünüyorum.
60 tl iken almıştım. Dongle işine yararmı bilmem araştır işini görürse eğer yardımcı olurum? Benim bilgilerim naçizane bu kadar.
Kolay gelsin.

Emin pardon sen tokattamısın. :laugh:
Kardeş tanışalım bizim grubumuz var :RCKolik: sayesinde tanıştık onlarla senide katalım gruba. Bir şekilde yardımcı oluruz. 5052572131

vallamı yaa öle bi grup varsa yarın inş irtibata geçerim sizinle :) benim simülator kumandaları hakkında hiçbir fikrim yok :)
şu anda v911 pro aldım 2 hafta falan oldu ama bu forumdan sonra 6 kanallı şart dedim :) ve bunun içinde ilk başta simülatorle başlamak en mantıklısıymış.
yine konuşuruz görüşürüz zatende eğer elimdekini al 6 kanallı helikopter uçurmaya başlamanda gerçekten faydası var dersen alırım gerekirse turhala gelirim :)

Emin ben tokattayım artık. Ve işini gör geri ver sıkıntı yok. Müsaitim arayabilrisin.

Eren hobi kalmadi demisti para iadesi yapacagiz dedi ama gondermisler kumandayi :) konuyu kilitleyebilirsiniz
Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Ve iyiki acmisim konuyu tokattan birilerini buldum cok sukur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...