[Aranıyor]: satalite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memo_r/c

Uye
arkadaslar elinde satalite olan ulasabilirmi sadece satalite kablosu olsada olur bir adet

Ben geçenlerde aldım.Satellite orjinal spektrum değil ama iş görür.Karar sizin.

Arda bey orjinal olmasin sorun satalitesiz alici calismiyo 3 tane aliyim
telefon numaranizi verin veya 0546 572 86 39 dan ulasirsaniz goruselim

mehmet kocak' Alıntı:
Arda bey orjinal olmasin sorun satalitesiz alici calismiyo 3 tane aliyim
telefon numaranizi verin veya 0546 572 86 39 dan ulasirsaniz goruselim
Mehmet bey ilan bana ait değil ilandan alabilirsiniz direk. :saygilar:

Özur dilerim sizin sandim ilani hemen gonderirisiniz diye dusundum dikkatsizlik tesekkurler

Ürün bugün geldi fakat çalışmadı. Satıcı ile görüştük; bana sadece dx6 kumanda alıcısı ile çalışacağını ve satış başlığında belirttiğini söyledi.

Ürünü alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.

Arda Erkan' Alıntı:
Ürün bugün geldi fakat çalışmadı. Satıcı ile görüştük; bana sadece dx6 kumanda alıcısı ile çalışacağını ve satış başlığında belirttiğini söyledi.

Pardon ama nerede belirtmis :mad:

Arda Erkan' Alıntı:

İlanda tarot zyx s ile çalıştığını söylüyor diğer ürünlerle de çalışması gerekmez mu?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Pardon ama nerede belirtmis :mad:

dx6i die başlıyormuş abi göya başlık saçmalığın daniskası. :laugh: İade edebilirsin dedi bende bir bakıcam galiba soket girişinde soğuk lehim var.

Celalettin Yazkan' Alıntı:
İlanda tarot zyx s ile çalıştığını söylüyor diğer ürünlerle de çalışması gerekmez mu?

Abi sonuçta dms2 zaten bana oldukça saçma geldi ama bendeki satalite sonuç itibari ile çalışmıyor.

En iyisi Fastlad'den almak, bir hafta içinde elinde oluyor.

sadece satellite kablosu olsa da olur denilmiş... fastladde boy boy satellite kabloları var. tabii başka bir alışverişin yanına eklemek mantıklı... Yoksa takipli olsun denilirse yok yere 8pound kargo...

Trabzon Ishak parmakta benim adima satmak uzere 4 adet orjinal sifir 2 adet orenge var isteyen arkadaslar iletisime gecebilirler

herkeze tesekkurler zaten bana kablosu lazimdi kargosu bekleme suresi su bu derken gitti gidiyordaki urunlerden aldim orjinal spektrum satalite halilazirda elimde 2 tane vardi kablolarini kullansam.bana yeter satalitelere zaten pek guvenemem belki naze32 ye baglar oyle kullanir degerlendiririm

Arda Erkan' Alıntı:

Arda hocam satici belirtmis ilanda beni de arayip bilgilendirdi bende calismamasi normal dedim 18 lira :)
sonuc olarak kablosu lazimdi yurtdisi kargosu filan fisman derken kablosu icin aldim urunu yapacak biseyt yok ar9020 de denememis ama ar8000 de denemis calisiyormus urun gelince denerim once ar9020 ile calisip calismadigini

mehmet kocak' Alıntı:
Arda hocam satici belirtmis ilanda beni de arayip bilgilendirdi bende calismamasi normal dedim 18 lira :)
sonuc olarak kablosu lazimdi yurtdisi kargosu filan fisman derken kablosu icin aldim urunu yapacak biseyt yok ar9020 de denememis ama ar8000 de denemis calisiyormus urun gelince denerim once ar9020 ile calisip calismadigini

Bende ar8000'e , 3gx'e taktım abi bana gönderdiği ürün bozuk.

Dsm2 ise hepsinde çalışır. Dx6 ya özel dsm2 satalite mi olur.:) Bugün satıcıylada konuşup bunu anlatabildim sonunda :laugh: Yenisini göndericek bakalım.

Umarım seninkiler çalışır abi. Sonucu yazarsan sevinirim. Bende kablo mantığı ile aldım zaten o yüzden çok önemli değil. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...