Mehmet bey ilan bana ait değil ilandan alabilirsiniz direk.mehmet kocak' Alıntı:Arda bey orjinal olmasin sorun satalitesiz alici calismiyo 3 tane aliyim
telefon numaranizi verin veya 0546 572 86 39 dan ulasirsaniz goruselim
Pardon ama nerede belirtmisArda Erkan' Alıntı:Ürün bugün geldi fakat çalışmadı. Satıcı ile görüştük; bana sadece dx6 kumanda alıcısı ile çalışacağını ve satış başlığında belirttiğini söyledi.
Ürünü alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.
İlanda tarot zyx s ile çalıştığını söylüyor diğer ürünlerle de çalışması gerekmez mu?Arda Erkan' Alıntı:Ürün bugün geldi fakat çalışmadı. Satıcı ile görüştük; bana sadece dx6 kumanda alıcısı ile çalışacağını ve satış başlığında belirttiğini söyledi.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Pardon ama nerede belirtmis
Celalettin Yazkan' Alıntı:İlanda tarot zyx s ile çalıştığını söylüyor diğer ürünlerle de çalışması gerekmez mu?
Arda Erkan' Alıntı:Ürün bugün geldi fakat çalışmadı. Satıcı ile görüştük; bana sadece dx6 kumanda alıcısı ile çalışacağını ve satış başlığında belirttiğini söyledi.
mehmet kocak' Alıntı:Arda hocam satici belirtmis ilanda beni de arayip bilgilendirdi bende calismamasi normal dedim 18 lira
sonuc olarak kablosu lazimdi yurtdisi kargosu filan fisman derken kablosu icin aldim urunu yapacak biseyt yok ar9020 de denememis ama ar8000 de denemis calisiyormus urun gelince denerim once ar9020 ile calisip calismadigini