[Aranıyor]: Şarj cihazı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FERHAT

UÇAKMI :D
Lipo pil şarjında kullanabileceğim cihaz arıyorum.

Ynt: [Aranıyor]: Şarj cihazı...

Kaç hücreli pil şarj edicen. 3-4s şarj eden basit birşeymi arıyorsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FERHAT GÜLPAK' Alıntı:
Lipo pil şarjında kullanabileceğim cihaz arıyorum.
Profesyonel sarj cihazı arıyorsanız bende mevcut. 2s ten 14S e kadar bütün pilleri sarj edebilirsiniz. HYPERION marka.

Hayır hocam profesyonel birşey aramıyorum..Basit 3-4 s şarj edebileceğim birşey arıyorum

bende tam senin ihtiyacini görecek 8s e kadar pil şarj edebileceğin güçlü adaptörüyle birlikte bir cihaz var . 12s sistemli heliye geçtiğim için daha profosyonel bir cihaz almam gerekiyor ama şu an biraz zor gibi çünkü toplam maliyeti 1500 tl buluyor istediğin cihazın kargo ve ürün bedeli.ama benim satış yapmam icin en az 1 ayı bulur .bendeki ürün 110tl olur. ama eğer alırsan bende pro şarj cihazını erken almaýâ çalisirim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

şu siteden imax b6 alabilirsin, kullanışlı ve iyi bir şarj cihazıdır fiyatıda baya uygundur, iki türlü satışları var adaptörsüz ve adaptörlü.. bir incele fiyatda uygun..yurtdısından getirtmeye kalksan bu fiyatları buluyor artık zaten.

adaptörsüz olan :
adaptörlü olan :

Volkan Güneş' Alıntı:
şu siteden imax b6 alabilirsin, kullanışlı ve iyi bir şarj cihazıdır fiyatıda baya uygundur, iki türlü satışları var adaptörsüz ve adaptörlü.. bir incele fiyatda uygun..yurtdısından getirtmeye kalksan bu fiyatları buluyor artık zaten.

adaptörsüz olan :
adaptörlü olan :

Ben de buradan aldım aynı cihazı. Adaptörsüz olanı aldım gittim elektronikçiden 7A lik bir adaptör aldım. 5000mah lipolarımı 1C ile şarj etmeye kalkınca hata verdi o akımı veremedi orası ayrı konu da... Yine de iş görür bir alet. Kimisi bunun orjinali var bir de merdivenaltı üretimi var diyorlar, bilemem. Önemli olan benim işimi görüp görmediği ve görüyor diyebilirim. Hele ki 2200mah heli lipolarında hiç problem yok ;)

5000 mah lipoyu 1C ile şarj etmek , 5 amper akım vermek demektir. 6S pilin ortalama voltajı 22 dersek , 22x5 = 110 watt gücünde (verimlilik oranını ihmal ederek söylüyorum) bir şarj aleti gerekir. Bu alet sadece 50 watt olduğu için belirtilen şarjı yapamaz. Saygılarımla.

İlker Sönmez' Alıntı:
5000 mah lipoyu 1C ile şarj etmek , 5 amper akım vermek demektir. 6S pilin ortalama voltajı 22 dersek , 22x5 = 110 watt gücünde (verimlilik oranını ihmal ederek söylüyorum) bir şarj aleti gerekir. Bu alet sadece 50 watt olduğu için belirtilen şarjı yapamaz. Saygılarımla.

6S değil yalnız piller 3S idi İlker hocam ;) Arabacılık da var heli yanında bizde, rc araba lipoları da o civarlarda yani 1/8 1/10 gibi olanlar...

50W üzerinden 11.1 e bölersek 4.5A gibi bir değer ediyor. Tabii ben bunu veremedim, işte kayıplar zart zurt... Tam hatırlamıyorum da 4A veya altında bir değerle şarj ediyordum. Saygılar bizden :saygilar:

Banggood dan almaya karar verdim .Teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...