[Aranıyor]: plastik dişli nereden bulurum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madmanx

Uye
elimdeki mikro oyuncak kumandalı arabanın bir plastik dişlisi kaybolmuş, arabanın markası yedek parçaları vs yok piyasada ama küçücük bir dişli için onu atmak da istemiyorum, plastik dişli nereden bulabiliriz? bende bir miktar çeşitli dişli var, bozulan oyuncaklardan vs hep topladım şimdiye kadar ama malesef içinden istediğim şekilde çıkmadı, aranızda dişli koleksiyonu olan varsa benim için bakarsa memnun olurum, özellikleri şöyle, dişli 1cm çapında, dıştaki diş sayısı 22, içteki diş sayısı 10...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bunlardan biri çıkma ihtimali yüksek.

Fatih abi bence uygun kaliyede bir plastik veya aluminyum plakayi iye vb malzemelerle sekillendirerek yapman mümkün ama robotik malzeme saten internet sitelerine bakmanı tavsiye ederim belki ihtiyacını karsilayacak hazir veya üretim yaparak satış yapan firmalar bulabilirsin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapım işi zor iş, çünkü dişli çok çok küçük, banggood daki dişlilerin de çapı vs ölçüleri yazmıyor, körü körüne almak gereksiz olur, saatçilerde bulabilirmiyim acaba diyorum...

merhaba arkadaşım bu parçaya dişli denilmiyor sanırım araçlarda supur olarak geçmesi lazım rc araç ile uğraşanlarda bulabilirisin sanırım devamlı kırılan ve çok değiştirilen bir parça supur

Şurada ölçüleride, mm karşılıklarıda verilmiş.Yalnız dijital kumpas lazım gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...