[Aranıyor]: Parlak Kırmızı Kaplama Filmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Arısoy

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Herkese merhaba, parlak kırmızı kaplama filmi arıyorum. Yani aradığımın o olduğunu sanıyorum yarın gün ışığında fotoğrafını çekerim. Hobi sitelerinde bulamadım. Parça varsa oda olur. Hobbyking'de bile bulamadım. :)

Parlak Kırmızı Kaplama Filmi

Onarım ve yama için istiyorsan reklamcılardan yapışkanlı folyo alabilirsin. Ya da yapı marketten DC Fix.

Sümer Yamaner' Alıntı:
Onarım ve yama için istiyorsan reklamcılardan yapışkanlı folyo alabilirsin. Ya da yapı marketten DC Fix.

Çok teşekkür ederim abi. Ufak bir onarım gerekti elavatör sinirlerinden biri ezilmiş birkaç parça dökülmüş ses yapıyordu hem onu sağlama almak hemde sesten kurtulmak için kaplamayı biraz açmam gerekti müsait bir zamanda reklamcıları gezeceğim. Dc fix'te aradığım renk yok abi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reklamcılarda satılan kaplamadan aldım, ne kadar ton uymasada iş görebiliyor. [emoji4]

Acaba bu kaplamayıda gerdirme işlemi yapılabiliyor mu? Çok sıcağa gelemiyor gibi geldi bana ama bilemedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[Aranıyor]: Parlak Kırmızı Kaplama Filmi

:saygilar: araclara kaplanan dis mekan folyolari var isitici yardimiyla gerdirme yapabilirsiniz eger normal folyo ise isitmayin ozelligini kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...