[ARANIYOR] Orange R110x Satelite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan Ülgenalp

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
BULUNMUŞTUR.

Arkadaşlar , elinde fazladan kalan ya da alıpta kullanmaya zamanı olmamış , orange R110x satellite'ye ihtiyacım vardır.Gönül orjinal kullanmak istemesine rağmen , cüzdanın coğrafi şartları buna uyum gösteremediği için :laugh: , çakma , klon satellite kullanmak durumundayım.Hobbykingden henüz hüsranla sonuçlanan bir alışveriş macerasından sonra , foruma danışmadan almayayım dedim.İlgilenen , yardım etmeye çalışan ya da yardımcı olmak istese de olamayan tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim..... :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Konuyu açalı bir hafta olmuş bile , bu hafta da bir ses çıkmazsa , çaresiz Hk'dan kaçak olarak tekrar isteyeceğim... :lollol:..Ya da HK'dan alışveriş yapmaya niyetli bir arkadaşımız olursa ,yanına sığdırabiliriz... :saygilar:

Abi napalım , portakal olmazsa limon olur o zaman...Sanırım hiç deneyen olmadı , ben de Rasim gibi bir ilk deneyeyim diyorum... :rolleyes:

Ne dersiniz abiler , büyüklerim , usta pilot kardeşlerim , alayım mı bundan...Çok olsa heliyi çakıveririz daha kötü birşey olmaz herhalde...... :D 9 dolarcıkmış... :evil:

Çinli kardeşlerimizin limon portakal sevdasını anlamış değilim ama tam gaz destekliyorum.
Helifreakde genelde orange yerine lemon gözlemliyorum klonlar arasındaki konularda, bence denemeye değer.

Bunca senedir bu hobiyle ilgilenirim aşağıdaki ürünün fiyat performansına yaklaşabilecek babayiğit görmedim..

Bu yukarıdaki alıcı 12 kanal, sbus destekliyor, dahili telemetri girişleri var, var oğlu var..

Lemon yerine orange tavsiye ederim..

Satellite yerine

alıcısını alıp sbus kullanmak daha mantıklı bence.. Bunun uzun antenlisinden var bende, muhteşem fiyat performans, boyu satellite kadar, uzun antenleri var, 14 kanala kadar destekliyor.

Hakan abi bende bir ara lemoların alıcılarını düşünmüştüm. 5 i 25 dolar + 3$ kargosu vardı.

Hf de kullananlar baya memnun diye okumuştum hatta orange dan iyi diyen bile vardı.

Kağan , şimdi kafamı karıştırdın , ben o kadar teknik detaya hakim değilim.. :D ...S-bus işini hiç bilmiyorum. Tarotu uçuracak kadar bir satellite bana yetiyordu , şimdi ikilemde kaldım.... :D

Evet Tamer , bu klon hakkında bende sayfalarca yazı okudum , kötü diyen birisini ben de görmedim , hatta hafifliği ve imalat kalitesi olarak baya da övmüşler.Bir de müşteri temsilcileri var , sorulan her soruya adam anında cevap vermiş...

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Kağan , şimdi kafamı karıştırdın , ben o kadar teknik detaya hakim değilim...S-bus işini hiç bilmiyorum. Tarotu uçuracak kadar bir satellite bana yetiyordu , şimdi ikilemde kaldım....

Hakan abi boşver bilme, spektrum candır :) Şurda vardı işçili, patronlu, tarlalı bi anlatım :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi boşver bilme, spektrum candır :) Şurda vardı işçili, patronlu, tarlalı bi anlatım :laugh:

Emre sağolsun , epey bir yazı yazmıştı anlatabilmek için , sistemin işleme şeklini anladım ama benim kumanda DX7s , s-bus sistemi futabalara özgü değil miydi...Yoksa bizim kumandalarda da oluyor , ben mi bilmiyorum :eek: (hoş daha çok öğrenmem gereken şey var da )...Cehalet işte bu kadar kötü bir şey...... :-\

Bir de şu limona bakıyorum , hep köpük uçaklar için tavsiye edilmiş , helide kullanana youtube dahil rastlayamadım...Tek atımlık barutu limona mı sıksam bilemedim...... :lollol:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Emre sağolsun , epey bir yazı yazmıştı anlatabilmek için , sistemin işleme şeklini anladım ama benim kumanda DX7s , s-bus sistemi futabalara özgü değil miydi...Yoksa bizim kumandalarda da oluyor , ben mi bilmiyorum :eek: (hoş daha çok öğrenmem gereken şey var da )...Cehalet işte bu kadar kötü bir şey...... :-\

Bir de şu limona bakıyorum , hep köpük uçaklar için tavsiye edilmiş , helide kullanana youtube dahil rastlayamadım...Tek atımlık barutu limona mı sıksam bilemedim...... :lollol:

Abi sbus aslında futaba ama aslında spektrum , graupner vs firmalar da tek kablo ile multi kanal kullanımı için protokler üretiyorlar, tabi bu fiyatlar çok çok cüzi onlarınkinin yanında,
Ben kullanıyorum orange 3 kanal sbus alıcıyı, dx7s in varsa kesin olarak 6 kanal telemetrili al derim, yanına da sensör aldın mı full telemetri kullanırsın çok çok kullanışlı,
Ben 3 kanal olanı ile kbar ve ikonda en ufak bir problem yaşamadım,şuan dx9 ile trex500 de kullanıyorum
Yine de karar senin

Kağan , aslında telemetri çok güzel birşey , ama benim mini titan ya da 250 dfc'de çok gerekli olur mu.. :rolleyes:
Benim korkum alıpta kuramamak , yoksa kablo karmaşası benim de hiç sevmediğim bir durum.......

hakan işine yararsa tarot çakması dsm2 anteni göndereyim al kullan ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...