[Aranıyor]: Kumanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkan14

Yeni Uye
Arkadaslar mrb. bu isle cok ilgilenen bi degilim ama turngy 9x kumanda gibi kolay veya diger helilerde de kullanacagim kumanda ariyorum. Para limitim kisitlidir yoksa iyi bisi almak isterdim .
tesekkurler simdiden

Emre bey mrb siz beni yerin dibine sokmaya kararlisiniz anlasilan :D :D :D . bende bu isin icinde olmaktan zevk aliyorum ilginiz tesekur ederim valla kolay gelsin herkese.

Emre Kaman' Alıntı:

Bing değil FİNK dir o. ;D :lollol: :lol:

Şaka bir yana RadioLink AT-9 tavsiye ederim. ;)
450 - 500 - 550 - 700 de kullandım, şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı ve ayrıca menüleri de gayet anlaşılır. :thumbup:
SBUS, olayı bitiriyor zaten.

Herkesin elindeki kumanda iyidir kumanda tavsiyesi genelde pek tatmin etmez,

Şu andaki uygun fiyatlı seçenekler

Turnigy 9x,

Radiolink at9

Spektrum DX7 gen2

Frysky taranis.

Benim elimde at9 var hiç sorun yaşamadım ama, ben olsam kesinlikle taranis alırdım. (ileriye dönük)

Kumandayla yapamadığın hiç bişey yok tam kapsamlı uygun fiyatlı güvenilir en iyi kumandadır kendisi.

Sbus, ppm, telemetri, modül desteği, Rss, konuşma, uçuş sırasında müzik dinleme, açılışa istediğin resmi yükle hepsi güzel artılar

Flysky ile Frsky' farklı üreticiler. Karıştırmamak lazım. Turnigy 9x'i üreten firma FlySky. Aynı kumanda Flysky 9x diye de satılıyor. Üstelik geliştirilmiş haliyle.
Frsky ise Taranis, Horus, Q7 gibi kumandaların yanı sıra birçok pahalı markanın da alıcılarını üretir. Orange marka alıcıların üreticisi de Frsky'dır.

Deniz Tanrıverdi' Alıntı:
Flysky ile Frsky' farklı üreticiler. Karıştırmamak lazım. Turnigy 9x'i üreten firma FlySky. Aynı kumanda Flysky 9x diye de satılıyor. Üstelik geliştirilmiş haliyle.
Frsky ise Taranis, Horus, Q7 gibi kumandaların yanı sıra birçok pahalı markanın da alıcılarını üretir. Orange marka alıcıların üreticisi de Frsky'dır.
Haklısınız aslında frysky yazdım otomatik düzeltme fly yapmış Demekki en çok onu kullanmışım [emoji28]

Aynen ama program olarak turnigy daha kullanisli diye okuyorum.genel olarak incelemedede baya basirili ve uygun . Yarica cok kullanisli .herturlu cihazlara uyum sagliyomus

At9 kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim menüsü de yeni başlayan birinin biraz karıştırarak istediği ayarı yapabileceği şekilde basit geldi bana 9 kanal ve fiyatıda gayet uygun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Turnigy9x kullanıyorum. Bazı artıları var; yazılım güncelleme, modül takılabilmesi, uygun fiyatı, modifiyeye açık . Ekstra olarak geniş kullanıcı kitlesi olduğundan, her türlü sorunun çözümünün yurt dışı forumlarında var.

Mesela kendi Turnigy 9X'ime yaptığım bazı güncellemeler
-Open9x yüklendi ( Bu yazılım güncellemesiyle çok daha kulanışlı oldu)
-FrSky XJT Modül takıldı (Biraz pahalı ama güzel bir modül, Frsky'ın tüm alıcılarını destekliyor, RSSI uyarısına sahip, telemetry de destekliyor.)
-Lipo batarya takıldı
-Ekran aydınlatması takıldı
-Kırmızı alüminyum stickler takıldı
-Alüminyum kumanda standı takıldı
-Askılık tutacağı takıldı

Bu tip güncellemeleri kumandaya uyguladığınızda stock halinden kat kat daha performans alıyorsunuz.

Ek olarak biraz lehim işiyle
Speaker eklenebilir.
Telemetry eklebilir (Frsky modül lazım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...