Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebat olarak elindeki kumandaya uyar diyorsan bence olur. Ama kumandayı LIPO ile kullanmak dikkat isteyen bir konu. ARTILARIN yanında EKSILERI / RISKLERI var, aman dikkat Selcuk
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[Aranıyor]: Kumanda için Lipo (Turnigy 9x - Flysky th9x)
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ebat olarak elindeki kumandaya uyar diyorsan bence olur. Ama kumandayı LIPO ile kullanmak dikkat isteyen bir konu. ARTILARIN yanında EKSILERI / RISKLERI var, aman dikkat Selcuk
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yazını şimdi gördüm abi. Teşekkürler ilgin için. Olur diye düşünüyorum. kullananlar var.
Ayrıca dikkat edilmesi hususunu okumuştum bir konuda kumandada lipo kullananlar hakkında. kumandayı açık bırakmamak kalmıştı aklımda.
Yazını şimdi gördüm abi. Teşekkürler ilgin için. Olur diye düşünüyorum. kullananlar var.
Ayrıca dikkat edilmesi hususunu okumuştum bir konuda kumandada lipo kullananlar hakkında. kumandayı açık bırakmamak kalmıştı aklımda.
Açik kalsa bile çözümü var merak etme ben şu ana kadar lipo kullandığım için en ufak problem yasamadim genelde tx için imal edilmemiş lipolar sorun çıkarabilir.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[Aranıyor]: Kumanda için Lipo (Turnigy 9x - Flysky th9x)
Celalettin Yazkan' Alıntı:
Açik kalsa bile çözümü var merak etme ben şu ana kadar lipo kullandığım için en ufak problem yasamadim genelde tx için imal edilmemiş lipolar sorun çıkarabilir.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi