[Aranıyor]: Kayış Aktarma Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Kayış aktarmalı sisteme geçmek istiyorum. Elinde linkteki üründen olan varsa iletişime geçerse memnun olurum. Kuyruk borusu ve pal tutucu kısım hariçte olabilir.

Bence hiç beklemeden Hobbyking sipariş geç. Bunu bulman nerede ise imkansız. Fakat kuyruk gibi kritik bir ekipmanda HK çok sıkıntı çıkaracaktır, aklında bulunsun Oguzhan

O zaman ben tork tube devam edeyim Mehmet Abi... Kırımlarda tork tube hep sıyırdığı için kayışa geçmek istemiştim.Zaten elimdede bol bol tork tube var... :) Konuyu kaldırabilirsin Abi... Teşekkürler...

oguzhannn' Alıntı:
O zaman ben tork tube devam edeyim Mehmet Abi... Kırımlarda tork tube hep sıyırdığı için kayışa geçmek istemiştim.Zaten elimdede bol bol tork tube var... :) Konuyu kaldırabilirsin Abi... Teşekkürler...
Yok kaldırmayalım ve bekle istersen. Belki çok zayıf ihtimal ama bir arkadaşın elinde çıkabilir ;)

O zaman bekleyelim abi :)

Durun durun , daha kaptan görmemiş , görürse mutlaka birşeyler vardır elinde, ama şu anda sanırım seferde :-\

Tamam Hakan Abi Bekliyorum :) Forumdan Gökhan CÜNLÜ arkadaşımızda akşam bakacak. Belki ondada olabilirmiş.

Ben trex 500 umde orjinal tt kuyrugu komple cikardim. Full hk kayis taktim onu kullabiyorum. Sadece pal tutcular align.
Hic bi sikinti cikmadi. Bende tt sevmiyorum.
Kayis daha guven veriyor. Bir suru disli yerine tek kayis mis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...