[Aranıyor]: Kaydırmaz Bant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madmanx

Uye
evet, kaydırmaz bant arıyorum, genişlik pek önemli değil, 1-2-3 cm gibi, sonuçta makasla kesilebilir, kalınlık 1-2 mm, masaüstü hoparlör gibi şeylerin altına yapışıp yüzeyde kaymamasını sağlayan bantlar gibi, tarif etmem gerekirse, şu çift taraflı bantların bir tarafının yapışkan, diğer tarafının kaydırmaz süngerimsi şekilde olduğunu düşünebilirsiniz, adının ne olduğunu tan bilmediğim için aramalarım sonuçsuz kaldı, bir ara yapı marketlerde 2x2 3x3 hatta dairesel olarak kaydırmaz ped olarak satıldığını görmüştüm sonradan aradım bulamadım, bu bantlar 6 kanal 450 gibi helilerde pilin değdiği zemine yapışıp kaymaması için de kullanılabiliyor, nereden bulunabilir?

Değerli arkadaşım 2 ürün var bu konuda;

Tekzen'de muhtemelen o bahsettiğin ürünleri bulabilirsin.

Bir diğer alternatif de kapı pencere için olan sızdırmazlık/izolasyon için olan şeritler satılıyor, bunlar da tesa markasından tut da metresi 1 TL bile olmayan (gelenelde 3,5 mt olarak satılıyor) markasız ürünler kullanılıyor. bu bahsettim 2. ürün daha uygun olabilir.

Ben kendim oto torpidosu için olan kaydırmazlardan kestim ve hafif bir yapıştırıcı ile yapıştırdım. işe yaradı.

Kapı pencere bantları çok kalın olmuyor mu? ben 1-2 mm lik olanlardan arıyordum, ebay aliexpress gibi sitelerden bulsam alacağım gelme süresi sorun değil, bu tip bantlar çok lazım oluyor, hatta bu bantlar genelde masaüstünde kullanılan cisimlerin altına kaymaması için yapışık halde geliyor, kaymaz ped de olabilir ismi, işte o tip bant arıyorum.

bu olur mu ?

Ya da tekzen

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

:saygilar:

Levent Uygun' Alıntı:

:saygilar:

bunlar cırt bant, ben bunlardan aramıyorum, bir tarafı yapışkan, diğer tarafı sert lastik gibi kaymaz yüzey olacak ve 1-2 mm kalınlığında olacak, bir ara 3m in 1cm genişliğinde 1,5 mm kalınlığında bantından yada adı herneyse ondan almıştım, birdaha da bulamadım.

Ali bey sizin verdikleriniz de büyük yüzeyler için ve tam aradığım gibi şeyler değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...