[Aranıyor]: İmax üstü şarj aleti tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recep SIKI

Yeni Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Aynı anda iki pili şarj edebileceğim (örn; 6s 5000mah-6s 16000mah) dahili güç kaynaklı şarj aleti arıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

recep sıkı' Alıntı:
Aynı anda iki pili şarj edebileceğim (örn; 6s 5000mah-6s 16000mah) dahili güç kaynaklı şarj aleti arıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dahili güç kaynaklı bir şarj cihazı ile söylediğiniz kapasitede pil dolduracak cihaz sanırım yoktur.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Dahili güç kaynaklı bir şarj cihazı ile söylediğiniz kapasitede pil dolduracak cihaz sanırım yoktur.
Kesinlikle abi, dahili güç kaynaği ile bu kapasite :rolleyes: :rolleyes: Ben de hiç görmedim ???

Buyrun [emoji4]

http://m.banggood.com/EV-PEAK-SD1-2x500W-30A-DCAC-1-6S-RC-Battery-Balance-Charger-p-1095823.html?utm_campaign=android-share&utm_source=google-play&utm_medium=organic&android_share=1utm_campaign=android-share&utm_source=google-play&utm_medium=organic&android_share=1utm_campaign=android-share&utm_source=google-play&utm_medium=organic&android_share=1

ali yanlız' Alıntı:

Şahsen pek bilinmeyen (ki ben ilk defa duydum ) bir markaya sırf içinde güç kaynağı var diye sen dahil kimse $370 vermez herhalde :eek: :rolleyes: Yoksa verir misin Ali, önerdiğine göre :laugh: :D

Tabiki vermem abi. Burada özel bi istek var ve pek alternatif yok. Oda arkadaşın tercihi olsun. İllaki güç kaynağı olacaksa düşünülür. Ama her türlü mantıksız seçim tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...