[Aranıyor]: imax B6 Şarj Aleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pardus

Çalışkan Uye
Herkese selamlar,

İlanı İmax B6 olarak güncelledim. Elinde fazla olan veya satmak isteyen varsa lütfen irtibata geçsin.

Çok teşekkürler,

------------------------------------

Tamiya marka aracım için aşağıda fotoğrafını koyduğum ( bu pil ve şarj işlerinden pek anlamamda ) pili şarj etmek için hızlı şarj aleti arıyorum. Eğer elinde bulunupta satmak isteyen olursa lütfen irtibata geçsin.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Teşekkürler,

Ynt: Şarj Aleti - SC1800mAH 7.2V için

Bulut bu tarz piller hizli sarji pek sevmez aalinda omrunu kisaltir tafsiye edilen 10/1 oraninda sarjdir yani 1800 mah icin 0.2 amperle sarj etmek uygun okur buda 10 saat surer bu pili Accucel 6 sarj aleti ile hizli sarj edebilirsin 50tl ye satiliyor ikinci elleri istersen imax b6 var 5shobi.com da 70tl falandi sifiri

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
Bulut bu tarz piller hizli sarji pek sevmez aalinda omrunu kisaltir tafsiye edilen 10/1 oraninda sarjdir yani 1800 mah icin 0.2 amperle sarj etmek uygun okur buda 10 saat surer bu pili Accucel 6 sarj aleti ile hizli sarj edebilirsin 50tl ye satiliyor ikinci elleri istersen imax b6 var 5shobi.com da 70tl falandi sifiri

Anladım. Ürünüde verdiğiniz link'ten buldum. Çok teşekkürler :)p

İlan başlığını değiştrebiliyorsam değiştireceğim.

Mesut AKIN' Alıntı:

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Mesut üstad aynen katılıyorum Bulut. Daha fazla detay ekte. Hem bu alacağım örneğin IMAX B6 ileri de 450 ve 500 helilerin LIPO şarj için de kullanabilirsin ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Mesut üstad aynen katılıyorum Bulut. Daha fazla detay ekte. Hem bu alacağım örneğin IMAX B6 ileri de 450 ve 500 helilerin LIPO şarj için de kullanabilirsin ;)

Vayy Mehmet Abi bunu söylediğin gerçekten iyi oldu %p

1 taşla 2 küş :thumbup:

Yanlız abi link'i paylaşmışsın ama ben bu pil işlerinden gerçekten hiç anlamıyorum. Nasıl olacak onuda bilmiyorum :-\ Bana yunanca gibi geliyor. Kafam hiç basmıyor :eek:
Artık kalıp kalıp öğrenicem. Buna bu oluyor, buna bu olmuyor falan gibi... Yapacak birşey yok

Bulut' Alıntı:
Yanlız abi link'i paylaşmışsın ama ben bu pil işlerinden gerçekten hiç anlamıyorum. Nasıl olacak onuda bilmiyorum :-\ Bana yunanca gibi geliyor. Kafam hiç basmıyor :eek:
Artık kalıp kalıp öğrenicem. Buna bu oluyor, buna bu olmuyor falan gibi... Yapacak birşey yok
Takıldığın yerlerde tabii ki danışmak için her zaman sorabilirsin. Ama önce şu konulara bir göz at. Hepimiz senin gibi başlarda "Bu da nereden çıktı" dedik ama sonra bir şekilde öğrenmiş olduk ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Takıldığın yerlerde tabii ki danışmak için her zaman sorabilirsin. Ama önce şu konulara bir göz at. Hepimiz senin gibi başlarda "Bu da nereden çıktı" dedik ama sonra bir şekilde öğrenmiş olduk ;)

Mehmet Abi, ben onların hepsine (benimle ilgili olan) baktım. Okudum :D

Hatta çıktılarını alıp önemli yerlerin altını bile çizdim :thumbup:

imax B6 Şarj Aleti

Ilan icin guncelleme

Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama

Ben bunu kullanıyorum. Aynı ürün daha ucuz. Üstelik artısı var eksisi yok. Yapabildiğin herşeyi yapablirsin üstüne her bataryaya uygun soketler ile full aksesuar geiyor. Ben 4 aydır kullanıyorum sıkıntı yok balance gayet güzel. Bide 6-7 dolar ucuz.

İlk imax alıcaktım kabloyla uğraş bilmem ne XT60 soketi yoktu bide söyle bi durumu var,çok kopyası var piyasada.

Bu kopyası

Bu orijinali.

Aralarındaki farkı öyle ilk başta gözle anlayamazsın. İki hafta sonra tuşlar oynamaya başlar. Menü sesleri tiz çıkar hafif ısınma yapar o zmn anlarsın. O yüzden Ankara'da iyi olarak bilinen bir hobi mağazası bundan orijinal gibi indirimli fiyata satmakta ama sahtesi oluyor kendisi. Arkadaşım aldı gerçi çatır çatır kullanıyor sonuçta adamlar aynı malzeme aynı devre aynı boardu kullanıp farklı işçilikle yapıyolar merdiven altı iteliyorlar ondan ucuz oluyor. Sana iyisi gelirse bi farkını görmezsin orijinalden. Ben riskine giremedim Hobby King in cihazını aldım. Bu üç cihazda birebirdir. Menülerine kadar...

Onur İLGAR' Alıntı:
O yüzden Ankara'da iyi olarak bilinen bir hobi mağazası bundan orijinal gibi indirimli fiyata satmakta ama sahtesi oluyor kendisi.

erenhobi ise bahsedilen yer, ben ordan aldım. valla bende de bi sıkıntı olmadı kullanıyorum hala... ama 50W harici daha kaliteli birşey almaya karar verirsem yurtdışından alırım kesin.

Ben isim vermedim, Herkes kendi çıkarımını yapabilir tabi :saygilar:

Onur İLGAR' Alıntı:
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama

Ben bunu kullanıyorum. Aynı ürün daha ucuz. Üstelik artısı var eksisi yok. Yapabildiğin herşeyi yapablirsin üstüne her bataryaya uygun soketler ile full aksesuar geiyor. Ben 4 aydır kullanıyorum sıkıntı yok balance gayet güzel. Bide 6-7 dolar ucuz.

İlk imax alıcaktım kabloyla uğraş bilmem ne XT60 soketi yoktu bide söyle bi durumu var,çok kopyası var piyasada.

Bu kopyası

Bu orijinali.

Aralarındaki farkı öyle ilk başta gözle anlayamazsın. İki hafta sonra tuşlar oynamaya başlar. Menü sesleri tiz çıkar hafif ısınma yapar o zmn anlarsın. O yüzden Ankara'da iyi olarak bilinen bir hobi mağazası bundan orijinal gibi indirimli fiyata satmakta ama sahtesi oluyor kendisi. Arkadaşım aldı gerçi çatır çatır kullanıyor sonuçta adamlar aynı malzeme aynı devre aynı boardu kullanıp farklı işçilikle yapıyolar merdiven altı iteliyorlar ondan ucuz oluyor. Sana iyisi gelirse bi farkını görmezsin orijinalden. Ben riskine giremedim Hobby King in cihazını aldım. Bu üç cihazda birebirdir. Menülerine kadar...

Ürünle ilgili internette araştırma yaparken; argo tabir 'çakmalarının' olduğunu bende fark ettim. Hatta youtube da birisi bununla ilgili bir video paylaşmış. Orjinal olmayan ürünü bir sürü cihazla test ediyor ve sağlıklı dolum yapmadığının tespitinde bulunuyor.

Uyarınız ve teklifiniz için teşekkür ederim :)p Akşam, ürünü detaylı inceliycem. :)p

Sayın moderatorler urunu temin ettim. İlanı kapatirsaniz memnun olurum. Tesekkurler :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...