[Aranıyor]: Helikopter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkan14

Yeni Uye
Arkadaslar tekrar mrb.6 kanalli helikopter aradim ama bulamadim. duzgun bisi fiyat olarakta makul baktim acikcasi.micro heli dahi bnm can sıkintimi giderir diye dusunuyorum
Ya guzel bir kumanda bulup yada heli bulucam topalma gibi bisi yapicam yada varsa duzgun bisi alicam.kararsiz kaldigim icin her ikisinide denemek istedim

Serkan yeni baslayanlar icin bolca bilgi ve tavsiyeler iceren konularimizi okumani tavsiye ederim. Yukardaki mesajini okuyunca parani bosa harcayacagin hissine kapildim.

Bir de noktalama isaretleri guzeldir, kullan, cekinme...

Tesekkur ederim v977 kullaniyorum daha buyuk cihaz almadigim icin kullanmadim .v977 de artik kullanilmacak hal aldi .denemeyr devam .duzeltmeleri yapiyorum

V977 sonrası, kafanda yol haritası var gibi mi, bütçe, model boyutu v.s. ...? :)

Mrb 500 liraya kadar yolu var cok profesyonel kullacak vaktim yok ve v977 gibi helim de elimde kalmadi

Serkan ovaz' Alıntı:
Mrb 500 liraya kadar yolu var cok profesyonel kullacak vaktim yok ve v977 gibi helim de elimde kalmadi

Serkan, bütçenin sanki biraz daha genişlemeye ihtiyacı var.
;)

Micro heli diyorum oyuzden genis bir butcem olmadigini belirtmistim saolasin yinede

Serkan ovaz' Alıntı:
Micro heli diyorum oyuzden genis bir butcem olmadigini belirtmistim saolasin yinede
O bütçeye alınacak en güzel Micro hcp 100s dir [emoji106]

YouTube dan uçuş videolarına bak istersen, çok güçlü alet

Varsa alirim oyuzden burdayim. kimde vardir. satlik urunlerde bulamdim micro heli bakiyoruz iste.

Serkan ovaz' Alıntı:
Varsa alirim oyuzden burdayim. kimde vardir. satlik urunlerde bulamdim micro heli bakiyoruz iste.

Serkan Bey merhabalar,

bir süredir Trex 600 ve 700 nitro uçurduğum için, R/C heliye ilk başladığım model olan E-flite Blade 400 helikopterim vitrinde duruyor.
Anladığım kadarı ile siz de v977 gibi küçük ama asi bir modeli ucurabiliyorsunuz dolayısı ile sizin için ideal olan 450 size bir modele yükselmektir.
Eğer isterseniz konuşuruz ve Blade 400 3d helikopterim bütçeniz dahilinde, en azından bir heli modelcisinin daha gelişimine ve uçuşuna katkısı olur ben de mutlu olurum.
Modelim upgradeli, savox servolar ve KDS gyro ve kuyruk servosu dahil 2 adette 3S iyi durumda pillerim var. Alıcı, kumanda ve şarj cihazınız varsa direk uçmaya başlayabilirsiniz. Bir sürü de yedek parça mevcut hepsini gönderirim.
Detaylı resim paylaşabilirim, bir haber etmeniz yeterli :)

Sevgiler, saygılar..

Arda Ozumit' Alıntı:
Serkan Bey merhabalar,

bir süredir Trex 600 ve 700 nitro uçurduğum için, R/C heliye ilk başladığım model olan E-flite Blade 400 helikopterim vitrinde duruyor.
Anladığım kadarı ile siz de v977 gibi küçük ama asi bir modeli ucurabiliyorsunuz dolayısı ile sizin için ideal olan 450 size bir modele yükselmektir.
Eğer isterseniz konuşuruz ve Blade 400 3d helikopterim bütçeniz dahilinde, en azından bir heli modelcisinin daha gelişimine ve uçuşuna katkısı olur ben de mutlu olurum.
Modelim upgradeli, savox servolar ve KDS gyro ve kuyruk servosu dahil 2 adette 3S iyi durumda pillerim var. Alıcı, kumanda ve şarj cihazınız varsa direk uçmaya başlayabilirsiniz. Bir sürü de yedek parça mevcut hepsini gönderirim.
Detaylı resim paylaşabilirim, bir haber etmeniz yeterli :)

Sevgiler, saygılar..

fıyat ne dusunuyorsunuz

Saydığım özellikleri ile ve yanındaki ekstraları ile düşündüğüm fiyat 650TL
sadece elektroniğe 550 tl vermiştim 2 sene önce. Helikopter ve piller neredeyse bedavaya gelecek.

Satış kuralları gereği her türlü teklif ve ürün ile ilgili teknik sorularınızı özelden sorunuz arkadaşlar, ki ilanla ilgilenmeyen diğer üyelerimiz rahatsız olmasınlar :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...