[Aranıyor]: Gaui x7 formula main şaft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Yalçın

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
X7 nin kafada hafiften bi sallanma vardı, kafadaki t yamuk sandım ama, gelenel uçuşta sıkıntı olmasa bile otorotasyon yaparken devir iyice azaldığında heli sallanıyor du, iyice sinirimi bozdu bu durum, bugün detaylı kontrol yaptığımda main şaftın yamuk olduğunu gördüm cam üstünde tuvarlayınca göbekten yamuk olduğu görünüyor.

Elinde yedek olupta satmak isteyen varsa alabilirim teşekkürler.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Gölyakada belirtmiştim, otoratasyonda oluşan sallantı ana şafttan değil DFC kollarda ki yamukluktan kaynaklı. Onları değiştirirsen problemin çözülür, diğer yandan yine sallantı olursa onun sebebi de plastik ball linklerin zamanla genişlemesi, sıfır plastik ball linkler ile değiştirirsen problemin çözülür. Hepsinden önce DFC Grip Arm'ları değiştirirsen problemin çözülecektir. %p

Edit; Ana şaftta baya yamukluk varsa onuda değiştir tabi :D Akşam kontrol edeyim, ben de olabilir ana şaft :agreed:

Eyvallah Doğukan, sırayla gidiyoruz en baş şu yamuk şafttan başlayalım, linkler ve kollar olarak devam edip şu sorundan kurtuluruz umarım.

Aslında sorun değil abi X7'nin genel huyu. Kırım yapmasanda zamanla deforme olan ball linkler bu duruma sebebiyet veriyor. Şuan benim modelimde de var, havada belli etmese de inişlerde otoratasyonda belli ediyor kendini.

Aynen Doğukan uçuşta bir sıkıntı yok, uçarım böylede..

Ama yamuk şaft sinirimi bozuyor uçuşa engel olmasa da.. sende varsa yollar san çok iyi olur, THK da var ama kısa olmaz sanırım formula ya.

Olmaz Ali, sana 198 mm. lazım. :)

Aynen abi, [emoji4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...