[Aranıyor]: Futaba FM 72 Mhz alıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Erkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Arkadaşlar, Futaba 72 Mhz PCM (Dual Conversion da olabilir), 7-8 kanal bir alıcı arıyorum. Elinde bir kenarda atıl duran ve kurtulmak isteyen varsa, makul bir bedel karşılığında talip olabilirim.

Futaba FM 72 Mhz alıcı

Bugün kutuları bir karıştırayım. Olması lazım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sümer bey, teşekkür ederim! Yarar tabii. Futaba istememin sebebi, Eclipse ölünce elimdeki alıcıları değerlendirmek için, denk geldi alıcısız bir Futaba FP T8-UHP aldım. Ama modülü 72 Mhz. Hitec modül ve alıcıları kullanabiliyorum, ama emin olmak için, her birini tek tek mesafe testi yapmam lazım. O nedenle bir tane kendi alıcısı olursa takım tamamlanmış olacak diye düşünmüştüm. Yani aslında keyfe keder. Coronalar dual conversion ise birine talip olabilirim.

Corona'lar dual conversion ve synthesiserli. SOn derece başarılı alıcılar. Çok uzun süre kullandım. Ben birkaç tane kozmetik olarak iyi durumda olanlardan seçip gönderirim size.

Teşekkür ederim! Bende de 35 Mhz kristalli 6 kanallılarından var, hala kullanıyorum. Özelden bedel ve banka hesap no alayım.

Şeyy ödemenin İsviçre'deki hesabıma yapılmasını rica ediyorum. Beher alıcı 5000 İsviçre Frangı olup ikinci için % 2.5 indirim uygulanacaktır. ;D :lollol:

Yav, onun için özelden demiştim zaten. Ben de havaleyi İsviçredeki hesabımdan yapacaktım! :laugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...