[Aranıyor]: EMAX BL2826-06 Motor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sumer Yamaner

Moderator
Web sitesi
www.sumeryamaner.com
İlgi Alanı
Uçak
C130'un üzerinde bu motordan 4 adet var ve birisinde kötü bir titreşim var. Çözmeye çalışıyoruz ama bir yandan da motor arayışına girdim. Elektrikli modeller sorunsuzdur diyen olursa kötü girişeceğim! :p
Bu motordan bulabilirsem tek motorla işi çözerim. Yoksa bir çift benzer motor gerekecek ki hem tuzlu hem de uygun motor bulamıyorum bir türlü. Yardım gerekiyor. :D

Allah allah :eek: Aslında Elektrikli modeller sorunsuzdur abi :laugh: ;D

Gerçi sen de netten bulmuşsundur ama ben yine de paylaşayım abi.

Türkiye'de sıfırı var ama epey bir tuzlu abi :eek:

Eğer kimse de çıkmazsa yurtdışı siparişi en mantıklısı gibi

Kolay gelsin Sümer bey, benim yurt dışında bulduğum motoru muhtemelen dün görmüşsünüzdür, yine de bir ihtimal linki ekliyorum:)

Tadında tuzunda değilim ama Technomodel'de motorun gerçekten stokta olduğundan emin değilim. Maillere yanıt vermiyorlar. Telefonları kapalı. Kapattılar mı acaba dükkanı bilemedim. Bizzat gitmek gerekecek.
Diğer linkten Türkiye'ye gönderiyorlar mı acaba?

Sadece Amerika ve Kanada'ya gönderiyorlarmış. THK sitesinde gt serisi motorlar var, onlarla kıyaslıyorum şu an. Eşdeğer motor yok ama yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim. İsterseniz siz de bir bakın..

https://thkmodelucak.com/store/category/34/list

Merhaba, Aliexpressten motoru buldum fakat orjinalmi araştirmak lazim yarin 11.11 etkinliği başladiği için urunun fiyati 30 dolardan 25 dolara düşecek isterseniz bir bakin kargo ucretsiz.
https://tr.aliexpress.com/item/EMAX-BL2826-850KV-F-r-as-z-Motor-Outrunner-Motor-i-in-KK-MWC-DIY-Uzaktan/32677813827.html?btsid=6ce2a685-b6df-4f4e-bf0a-15334c3e97ff&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_2_10091_10090_10088_10089%2Csearchweb201603_1&spm=2114.010208.3.10.ZdvFqO

Erol Tatoğlu' Alıntı:
Sadece Amerika ve Kanada'ya gönderiyorlarmış. THK sitesinde gt serisi motorlar var, onlarla kıyaslıyorum şu an. Eşdeğer motor yok ama yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim. İsterseniz siz de bir bakın..

https://thkmodelucak.com/store/category/34/list

Tümüne baktım ama ne yazık ki uygunu yok.

Furkan Güzel' Alıntı:
Merhaba, Aliexpressten motoru buldum fakat orjinalmi araştirmak lazim yarin 11.11 etkinliği başladiği için urunun fiyati 30 dolardan 25 dolara düşecek isterseniz bir bakin kargo ucretsiz.
https://tr.aliexpress.com/item/EMAX-BL2826-850KV-F-r-as-z-Motor-Outrunner-Motor-i-in-KK-MWC-DIY-Uzaktan/32677813827.html?btsid=6ce2a685-b6df-4f4e-bf0a-15334c3e97ff&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_2_10091_10090_10088_10089%2Csearchweb201603_1&spm=2114.010208.3.10.ZdvFqO

Hemen bakıyorum. Çok teşekkürler.

Sümer Bey,

Konya Tafabi model de var, Vahit abinin direk cebini istersen yollayabilirim.

Kolay gelsin.

Gökhan Şahin' Alıntı:
Sümer Bey,

Konya Tafabi model de var, Vahit abinin direk cebini istersen yollayabilirim.

Kolay gelsin.

Aynen! Orada buldum. Mail atıp varlığını doğruladım. Bir tane sipariş verdim. :) Teşekkürler.

En ufak bir sorunumu paylaştığımda bile onu kendi sorunuymuş gibi görüp çözüm üreten insanların arasında olmak acayip huzur ve güven veriyor! Sağolun!!! :thumbup:

Bu arada Tafabi Model'i öğrenmiş oldum. Açıkçası hiç bilmediğim için önce temkinli yaklaştım. Stokta 2 adet var yazıyordu web sitelerinde. Ama güvenemedim. Mail attım. Gerçekten de gün içinde döndüler ve iki adet olduğunu söylediler. Ben de sipariş verdim. Şimdi baktığımda stokta bir adet kalmış. Yani stoğu hemen güncellemişler. Sık alışveriş yaptığımız bazı "büyük" hobi mağazalarında bile böyle olmayabiliyor. Helal olsun!

Sümer Yamaner' Alıntı:
Bu arada Tafabi Model'i öğrenmiş oldum. Açıkçası hiç bilmediğim için önce temkinli yaklaştım. Stokta 2 adet var yazıyordu web sitelerinde. Ama güvenemedim. Mail attım. Gerçekten de gün içinde döndüler ve iki adet olduğunu söylediler. Ben de sipariş verdim. Şimdi baktığımda stokta bir adet kalmış. Yani stoğu hemen güncellemişler. Sık alışveriş yaptığımız bazı "büyük" hobi mağazalarında bile böyle olmayabiliyor. Helal olsun!

Sümer Bey, Tafabi model hem fiyatları hemde hizmeti ile Konya da ilk ve tek dir. Gece gündüz pazar tatil demeden Mustafa Bey ve Vahit Bey yardımcı olur. Konya daki modelcileri toplayan bu işe emek veren parasal menfaat gütmeyen abilerimiz.

Gökhan Şahin' Alıntı:
Sümer Bey, Tafabi model hem fiyatları hemde hizmeti ile Konya da ilk ve tek dir. Gece gündüz pazar tatil demeden Mustafa Bey ve Vahit Bey yardımcı olur. Konya daki modelcileri toplayan bu işe emek veren parasal menfaat gütmeyen abilerimiz.
Helal olsun demekten başka söz düşmez. Çok teşekkür ederim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi Tafabi Model THK'nun Konya Şubesi, THK'da bulamadığınız ürünler için bir de oraya bakmakta yarar var. Ama sormakta çok doğru bir hareket abi. Dün PilotRC'nin tekerinden 3 adet stokta gözüküyordu ama maalesef yokmuş. THK'da bitti. Şimdi bekliyoruz elimizde tek tekerle. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...