[Aranıyor]: DSM2 alıcı ve spektrum kumanda tekerleği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem ÖZGER

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhabalar, elinde spektrum dx6i nin menü tekerleği veya dsm2 bir alıcısı olan var mıdır? ya da istanbulda bunları bulabileceğim bir yer bilen varsa çok memnun olurum. Teşekkürler :)

[Aranıyor]: DSM2 alıcı ve spektrum kumanda tekerleği

Merhaba, benim ilk kumandam dx6i idi. Sizinkine benzer bir sorun yaşamıştım. O zamanlar Hobbyking'te sizin aradığınız menü tekerleğinin CNC ile yapılmışını 3 dolara satıyorlardı. Biraz evvel siteye bir kez daha ve ayrıntılı baktım ama bulamadım. Naçizane önerim, mevcut tekerleği dikkatlice çıkartıp 3D yazıcı ile benzerini yaptırmanızdır. Bana göre en önemli parça dönen tekerleğin dönme eksenini oluşturan çıkıntılardır. Muhtemelen bunlardan birini ters basma nedeniyle kırdınız. Bu iki parça uygun uzunluk ve çapta olduktan sonra tırtıklı dönen tekerleğin kumandanıza uygun çapta olmasından başka bir derdiniz kalmayacak. Tırtıklar bire bir aynı olmasa da amaca uygun yapılırsa işiniz görülür.
DSM2 alıcılara gelince, ben çoğunlukla Aliexpress'ten temin ediyordum. AR6200 Full Range alıcıları 11-12 dolara kargo dahil almışlığım oldu. Uçaklarımda da kullanmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...