Ömer Farukk Yeni Uye Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 49 Tepkime puanı 7 İlgi Alanı Hepsi 1 Haz 2017 #1 Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. DS430M servo arıyorum.
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 927 Tepkime puanı 605 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 1 Haz 2017 #2 [Aranıyor]: DS430M Servo Ömer bey Merhaba ben Mehmet Sana 3 tane başka marka modelden çekelim bunu bulmak cok zor artık kardeşim Buna ne dersin ? https://hobbyking.com/en_us/rotorstar-rs-2130mgc-rs-3870mgt-servo-combo-pack-suits-450-size-helicopters.html
[Aranıyor]: DS430M Servo Ömer bey Merhaba ben Mehmet Sana 3 tane başka marka modelden çekelim bunu bulmak cok zor artık kardeşim Buna ne dersin ? https://hobbyking.com/en_us/rotorstar-rs-2130mgc-rs-3870mgt-servo-combo-pack-suits-450-size-helicopters.html
Ömer Farukk Yeni Uye Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 49 Tepkime puanı 7 İlgi Alanı Hepsi 1 Haz 2017 #3 [Aranıyor]: DS430M Servo Mehmet bey Yorumlarınız için teşekkürler. Benim bu işlerden anlayan,Copterx düşmanı bir arkadaşım var ona bir danışayım
[Aranıyor]: DS430M Servo Mehmet bey Yorumlarınız için teşekkürler. Benim bu işlerden anlayan,Copterx düşmanı bir arkadaşım var ona bir danışayım
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 927 Tepkime puanı 605 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 2 Haz 2017 #4 [Aranıyor]: DS430M Servo Ömer F.' Alıntı: Mehmet bey Yorumlarınız için teşekkürler. Benim bu işlerden anlayan,Copterx düşmanı bir arkadaşım var ona bir danışayım Genişletmek için tıkla ... Ömer bey Sanırım DS430 haricindeki servoları kullanabilmeniz icin main şaft bloğunu değiştirmek gerekiyor: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Forumda farklı servo kullanan var mı acaba 450L'de ?
[Aranıyor]: DS430M Servo Ömer F.' Alıntı: Mehmet bey Yorumlarınız için teşekkürler. Benim bu işlerden anlayan,Copterx düşmanı bir arkadaşım var ona bir danışayım Genişletmek için tıkla ... Ömer bey Sanırım DS430 haricindeki servoları kullanabilmeniz icin main şaft bloğunu değiştirmek gerekiyor: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Forumda farklı servo kullanan var mı acaba 450L'de ?
Ömer Farukk Yeni Uye Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 49 Tepkime puanı 7 İlgi Alanı Hepsi 2 Haz 2017 #5 [Aranıyor]: DS430M Servo Mehmet ÖZER' Alıntı: Ömer bey Sanırım DS430 haricindeki servoları kullanabilmeniz icin main şaft bloğunu değiştirmek gerekiyor: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Forumda farklı servo kullanan var mı acaba 450L'de ? Genişletmek için tıkla ... oyyy oyyy nasıl olcak o iş :'( :'(
[Aranıyor]: DS430M Servo Mehmet ÖZER' Alıntı: Ömer bey Sanırım DS430 haricindeki servoları kullanabilmeniz icin main şaft bloğunu değiştirmek gerekiyor: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Forumda farklı servo kullanan var mı acaba 450L'de ? Genişletmek için tıkla ... oyyy oyyy nasıl olcak o iş :'( :'(
Ömer Farukk Yeni Uye Katılım 4 Tem 2013 Mesajlar 49 Tepkime puanı 7 İlgi Alanı Hepsi 2 Haz 2017 #6 [Aranıyor]: DS430M Servo En güzeli ben bu helikopteri Ankara Align Teknik Servisine yollıyayım