[Aranıyor]: Bixler 2 ve Sim Kumandası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umitbulut

talk is cheap.
Herkese merhabalar. Turnigy 9x kumanda aldım ve şimdi artık yavaş yavaş uçuşlara geçmek istiyorum. Bu yüzden önce kumandayı öğrenebilmek için bir simülasyon kumandası ve Bixler 2 arıyorum. Bixler'e benzer 2.4 GHz. çalışan temiz bir uçakta olabilir. Elektronikli olması benim açımdan daha iyi olur, zaman kaybetmek istemiyorum çok fazla. İyi forumlar dilerim herkese.

Ben bixler 2 kullanıcısıyım. Eğer bixleri almadan önce şu linkteki uçağı bu fiyata görsem kesin bunu alırdım. Yurtdışıylada uğraşmazdım. Fiyat çok uygun ....

oguzhannn' Alıntı:
Ben bixler 2 kullanıcısıyım. Eğer bixleri almadan önce şu linkteki uçağı bu fiyata görsem kesin bunu alırdım. Yurtdışıylada uğraşmazdım. Fiyat çok uygun ....

Güzel uçak, güzel fiyat. Tek sıkıntısı batarya. 5000 Mah taşısa tadından yenmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhannn' Alıntı:

Çok sağolun hocam, yakın zamanda alacağım inşallah. :) (Site gitmeden önce ilana bakma fırsatım olmuştu) Bir tek kumanda kaldı geriye.

İlan günceldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...