[Aranıyor]: ACIL : 1,5 Alyan ve Metal Servo Kolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SafakB

Çalışkan Uye
oncelikle herkeze merhaba ilker bey sagolsun benı buyuk masraftan kurtardı su an tek eksigim kaldı ve en onemlisi alyanım kırıldı :( 1,5 mm alyan olan varmı elinde tek kalıteli sıyırmayacak bir alyan tek eksigim bu kaldı lutfen acil ...

acil olmayan ihtiyacımda metal servo kolları 3 adet aynı olmak kaydı ile servo kolu (Alum Servo Arm) trex 500 icin teşekkürler iyi forumlar :)

Şafak konu başlığında NET olarak ihtiyacı belirtirsen daha hızlı cevap alabilirsin. Örneğin değiştirdim başlık net ve açık ;)

Bu arada zannedersem daha önce metal servo kolu kullanmamanı tavsiye etmiş idik ;)

baktım internet sitelerinden kaliteli urun yok align izeltaş falan arastırdım 1,5mm bulamadım .

safak bozdag' Alıntı:
baktım internet sitelerinden kaliteli urun yok align izeltaş falan arastırdım 1,5mm bulamadım .

kullanmıcamm onu gorselde satarken elimde fazladan bulunsun diye tutucam metal servo ile yanında verilen link ball ler lazım aslında :)

ıstedıgın alyanın L seklınde olanından elımde cok var yollım sana ısın gorulsun adres yaz

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Şafak konu başlığında NET olarak ihtiyacı belirtirsen daha hızlı cevap alabilirsin. Örneğin değiştirdim başlık net ve açık ;)

Bu arada zannedersem daha önce metal servo kolu kullanmamanı tavsiye etmiş idik ;)

Mehmet Abi, şafak inanilmaz tez canli. Kesin ondan öyle yazıyordur :laugh: :D

Bulut' Alıntı:
Mehmet Abi, şafak inanilmaz tez canli. Kesin ondan öyle yazıyordur :laugh: :D

evet bulutun dedigi gibi abim bigun acele heves yuzunden olcem :)

mustafa yildiz' Alıntı:
ıstedıgın alyanın L seklınde olanından elımde cok var yollım sana ısın gorulsun adres yaz

abim ozelden yazdım cok tesekkur ederim ilgin icin :)

ucrete gerek yok adres yolla

Şafak Bozdag 0530 227 60 09 Ankara Cankaya kavaklı dere bestekar sokak no 45 Elpaso cok tesekkur ederim :)

L alyanlar çok sağlıklı olmuyor genelde ben pilottrde satılan rjx marka 1.5mm almıştım uzun süredir kullanıyorum sorun yok

arkadasım surda bır hayır yapalım dedık saglıklı yada saglıksız para mı ıstedık yanı

mustafa yildiz' Alıntı:
arkadasım surda bır hayır yapalım dedık saglıklı yada saglıksız para mı ıstedık yanı
Ben size bir şey demedim zaten

mustafa yildiz' Alıntı:
Mustafa Bey Berkay kadeşimizi uzun zamandır tanırız, bende kötü bir niyetle yazdığını düşünmüyorum.

Sizde çok güzel bir jest yaparak ücret talep etmeden yardımcı oluyorsunuz. :saygilar:

Herşey güzel bence. :RCKolik:

Hersey icin tesekkurler arkadaslar cok sagolun ilginiz icin yanlis anlasilma mesajlasma ortaminda her zaman olabilir konusma gibi olmuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...