[Aranıyor]: 91 'lik nitro heli motoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kağan Kazancı

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Proje helikopteri olarak topladığım Trex600N DFC'mde şuan 61'lik motor kullanmaktayım, ancak helikopteri toplama amacım 91'lik yapmaktı.

91 'lik temiz durumda motoru olup uygun fiyata verebilecek arkadaşımız var mıdır ?

Elinde çalışır temiz 91'lik heli motoru olan yok mudur?

Big block 600 topluyoruz dediysek os105 ile demedik :lol: Böyle giderse uygun bir ys120 var onu alıp son dişli bükücüyü oluşturacağım :lol:

Şaka bir yana piyasada 700'lüklerin güç ihtiyacına yönelik olarak 91 'lik ten ziyade daha çok os105 ve üzeri var. 91lik bulamazsam gerçekten big block 600 olacak :evil:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Elinde çalışır temiz 91'lik heli motoru olan yok mudur?

Big block 600 topluyoruz dediysek os105 ile demedik [emoji38] Böyle giderse uygun bir ys120 var onu alıp son dişli bükücüyü oluşturacağım [emoji38]

Şaka bir yana piyasada 700'lüklerin güç ihtiyacına yönelik olarak 91 'lik ten ziyade daha çok os105 ve üzeri var. 91lik bulamazsam gerçekten big block 600 olacak [emoji2]
Hk da ASP 91 50 usd artı kargo

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim, o motoru gördüm de fiyatı biraz yüksek benim düşündüğümden,
O paraları verdikten sonra 400$a indirimsiz haliyle os105 alırım. Hadi rdenk getirdik bi 10% de indirimle aldık 360$ yapar.
Bende egsoz mevcut bu nedenle benim açımdan mantıklı olmuyor, alıcısına hayırlısı olsun ;)

Yine de teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...