[Aranıyor]: 700 SINIFI BOŞ KİT
Yedek parça konusunda desteği devam edecekse , hiçbir yer satmasa kendi sitesinden bir şekilde ulaşılır ama zannetmiyorum , (kendi mini titanım açısından konuşuyorum) Aliexpress'e , 1000 parça 1000 dolardan düşmüş yedekler.Yani stok eritme falan değil , resmen stok imha yapıyor Thunder Tiger.İşin garip tarafı , Aliexpress'te parça parça alım yapılabilir mi bilmiyorum , sormadım ama , diğer sitelerde varolan yedekler , Goblin700 parçalarından bile daha pahalı olmuş durumda (biraz abarttım , ama fiyatlar gerçekten uçuk durumda) Yani durum karmaşık , senelerin Thunder Tiger tutkunları için gerçekten üzücü..Ben modellerime şimdiden Vintage model gözüyle bakmaya başladım bile...Yine de kıyamıyorum , çok seviyorum ya...
Promodel'de Aykut bey , mükemmel bir insan , çok yardımsever , ilgili , geçen mecburen bir kaç kuyruk parçası için yaptığım bir alışverişte , tükenmeden bir pakette main gear alayım dedim.Normalde paketten hep 2 adet çıkar , ben kargoyu aldığımda bir baktım , pakette 1 tane dişli var.Sanırım birini sattılar , yanlışlıkla diğerini de bana gönderdiler diye düşündüm.Aykut Bey'i aradım , sağolsun tekrar sağlam bir paket main gear'ı , kargosunu da kendisi ödeyerek bana tekrar göndermiş.Bu hareket bile , ne kadar dürüst ve iyi bir esnaf olmaya çalıştığının göstergesi.Ancak Thunder Tiger'de iş yok abi , ne reklam , ne teknolojiye ayak uydurma , bayileri ne yapsın.Aslında gerçekten o kadar üzülüyorum ki , çünkü tüm modelleri de gerçekten plastikte olsa , harika ayarlanıp , uçabilen modeller.Enteresan bir mühendislik var modellerde , kullanıcı dostu , tamiri kolay ve ucuz.....du. Yazık oldu , neyse , biz yine Doğukan'a boş bir Align 700 kit bakalım , konuyu iyicene sıvadım ...