[Aranıyor]: 700 SINIFI BOŞ KİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğukan Ocak

RcFanatik
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Herkese selam ,

Kendim için değil bir abim için 700 sınıfı BOŞ kit arıyoruz. Uygun fiyatlı olması tercihimizdir.

Öncelikli tercih Align - TSA olabilir. Goblin kesinlikle düşünmüyoruz :laugh:

Teşekkürler..

TEL: 0533 697 01 40

T-Rex in artik TR de saglikli yedek parcasi yok dogukan, sorun yasarsin sonra,
Bu arada Nitro kitmi bakiyorsun elektrikmi,
Elinin altinda surekli ve yurtdisindan daha ucuz fiyata yedek parca bulabilecegin Thunder Tiger a bakmanida oneririm,
Promodelde sorunsuz her tur parcasini bulabiliyorsun, hem yurtdisindan bile ucuz hemde kredi kartina 9 taksit yapiyorlar,
Hem Align e gore malzeme kompozit kalitesi cok daha iyidir,

Evrim abi elektrikli arıyorum. Align'ın yedeği mağazalarda değil şahıslarda çok var o yüzden kolay kolay bitmez. Mağaza odaklı düşünmüyorum yedek işini :)

TSA ' da PilotTR de yedekleri çok uygun fiyata mevcut. O yüzden öncelikli hedefimiz o. Raptor hiç düşünmedi , galiba da düşünmezler ne yazık ki :-\

Mikado kullanıyorum. Şu yedek işini anlamadım gitti :) Ben de rahatlıkla bulabiliyorum. Fastlad, Midland, Mikado europe... Zaten ortalama iki haftada bir kırım yaşıyorum gibi bir durum yok, rescuelu üniteler her yerde...

Tsa kiti 1250 tl bence çok iyi ;)

O senin icin oyle :)

Bende rescue yok ben duserim,
Sen fastlad a yoklanda girersin ben kadikoye iki dakka ugrar iki kelam sohbet eder cayimida icer parcami alirim,
Yanlismi cikti, poseti acmis olsam bile 30 dakkada degistiririm sorun etmezler sen iade sureci ile ugrasirsin :)

Vs vs vs...

Ben o kadar rahat değilim Evrim hocam , biliyorsun Thunder Tiger artık pek çok ürettiği model için desteğini bitirdi... :'( , Gözümden düştü diyemem , belki de böyle olması gerekiyordu , ama bir kullanıcı olarak yine de üzüldüğümü ifade etmek isterim..Tabi bu durum Thunder Tiger'i model helikopter piyasasından siler mi , bilemem , fakat şurası bir gerçek , alacak olan , durumu biliyorsa iki kere düşünür...

Thank you very much for your faithful supports in the past years. Because Heli market changes, we are obliged to discontinue some helicopters and only keep few main sizes (E700,E550,and E360) of the heli product line.

Although some helicopters are discontinued, we are going to produce limited quantity of parts for them. For the active heli like E700, E550, E360, Thunder Tiger promise all parts will be available to customers all the time. If you have any demand of the heli parts, please feel free to contact us for the availiablity. We will do our best to meet your demand.

At the same time, we offers a Trading Program for users who want to change the discontinued heli to active heli. Please contact your local dealer to get this program.

Evet , Thunder Tiger'de son durum böyle malesef.......... :(

Sana daha kotusunu soylesem :-\

Promodel artik thunder tiger a ait yeni helikopterleri getirmeyecek,
Satamiyorum der,
Eldeki bitsin diye ugrasiyorum der,
Yakinda yedek parcayida birakirsa sasirma :-\

Kadıköy dedik, çay dedik, iki dk dedik. Bunca avantajına rağmen neden bıraksınlar yahu...

Yedek parca gidiyor ama heli gitmiyor artik diyor, yedek parcayi getirmeye devam edicekmis simdilik,
Eldeki 3-5 taneyi heli kiti bile satamiyorum der,
Herkez quad aliyormus, ucak aliyormus,

Yedek parça konusunda desteği devam edecekse , hiçbir yer satmasa kendi sitesinden bir şekilde ulaşılır ama zannetmiyorum , (kendi mini titanım açısından konuşuyorum) Aliexpress'e , 1000 parça 1000 dolardan düşmüş yedekler.Yani stok eritme falan değil , resmen stok imha yapıyor Thunder Tiger.İşin garip tarafı , Aliexpress'te parça parça alım yapılabilir mi bilmiyorum , sormadım ama , diğer sitelerde varolan yedekler , Goblin700 parçalarından bile daha pahalı olmuş durumda (biraz abarttım , ama fiyatlar gerçekten uçuk durumda) Yani durum karmaşık , senelerin Thunder Tiger tutkunları için gerçekten üzücü..Ben modellerime şimdiden Vintage model gözüyle bakmaya başladım bile...Yine de kıyamıyorum , çok seviyorum ya...
Promodel'de Aykut bey , mükemmel bir insan , çok yardımsever , ilgili , geçen mecburen bir kaç kuyruk parçası için yaptığım bir alışverişte , tükenmeden bir pakette main gear alayım dedim.Normalde paketten hep 2 adet çıkar , ben kargoyu aldığımda bir baktım , pakette 1 tane dişli var.Sanırım birini sattılar , yanlışlıkla diğerini de bana gönderdiler diye düşündüm.Aykut Bey'i aradım , sağolsun tekrar sağlam bir paket main gear'ı , kargosunu da kendisi ödeyerek bana tekrar göndermiş.Bu hareket bile , ne kadar dürüst ve iyi bir esnaf olmaya çalıştığının göstergesi.Ancak Thunder Tiger'de iş yok abi , ne reklam , ne teknolojiye ayak uydurma , bayileri ne yapsın.Aslında gerçekten o kadar üzülüyorum ki , çünkü tüm modelleri de gerçekten plastikte olsa , harika ayarlanıp , uçabilen modeller.Enteresan bir mühendislik var modellerde , kullanıcı dostu , tamiri kolay ve ucuz.....du. Yazık oldu , neyse , biz yine Doğukan'a boş bir Align 700 kit bakalım , konuyu iyicene sıvadım ... :laugh:

Ynt: [Aranıyor]: 700 SINIFI BOŞ KİT

Evrim SUTEL' Alıntı:
T-Rex in artik TR de saglikli yedek parcasi yok dogukan, sorun yasarsin sonra,
Bu arada Nitro kitmi bakiyorsun elektrikmi,
Elinin altinda surekli ve yurtdisindan daha ucuz fiyata yedek parca bulabilecegin Thunder Tiger a bakmanida oneririm,
Promodelde sorunsuz her tur parcasini bulabiliyorsun, hem yurtdisindan bile ucuz hemde kredi kartina 9 taksit yapiyorlar,
Hem Align e gore malzeme kompozit kalitesi cok daha iyidir,

Evrim simdi olmamis ama bu mesajn Align yedek parcasi bolca var, TT kaliteside cokca tartisilir, geneli plastik malzeme kullanan TT degilmi ? Daha 4 gun once Edizin TT E700 kiti havada konfeti gibi dagildi sebebi ise kalitesisz swashplate rulmani ve kalitesiz aluminyum malzeme. Kafa havada komple parcalandi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
Evrim simdi olmamis ama bu mesajn Align yedek parcasi bolca var, TT kaliteside cokca tartisilir, geneli plastik malzeme kullanan TT degilmi ? Daha 4 gun once Edizin TT E700 kiti havada konfeti gibi dagildi sebebi ise kalitesisz swashplate rulmani ve kalitesiz aluminyum malzeme. Kafa havada komple parcalandi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Nasıl dağıldı Mesut ustam , swashplate rulmanı dağıldı öyle mi... :eek: , link falan koparmış olmasın... bilemiyorum , Thunder Tiger'in plastik ağırlıklı olduğunu biliyorum , E700'ü hiç görmedim , ama son yıllarında yedek parçasını ve helilerini Çin'de ürettirdiğini biliyorum , Promodelden aldığım bazı yedek parçalar , beklemekten paketleri bile sararmış olarak geliyor ve üzerlerinde made in Taiwan yazıyor.Fast-lad'den aldığım pillerin yanına paket doldurma aldığım bir iki minik parça ambalajları yeniydi ve üzerinde made in china yazıyor.Çinde üretildiyse vardır bir numarası.Malzeme kalitesi bozuk olabilir , değiştirdiğim kuyruk pal tutucuları ömrünü doldurduğundan çatlamıştı , yenilerini taktıktan sonra eskilerini pense ile bir koparayım bakalım ne kadar sağlam diye , şunu kesinlikle söyleyebilirim , alüminyum malzemeden daha da sağlam.
Ediz'e geçmiş olsun diyorum bu arada.... :saygilar:

Mesut AKIN' Alıntı:
...Daha 4 gun once Edizin TT E700 kiti havada konfeti gibi dagildi sebebi ise kalitesisz swashplate rulmani ve kalitesiz aluminyum malzeme. Kafa havada komple parcalandi.
Duymamıştık Mesut, üzüldüm. :( Ediz'in bu E700'ünde bir türlü yüzü gülmedi, bazen bir şeye çok heves ettin mi böyle oluyor... :'(

Canlı olarak E700 görmedim inceleme fırsatım olmadı , ama Nick Maxwelli takip ediyorum gözlemlediğim kadarıyla kalite duruyordu. Mesut abi böyle söyleyince üzülmedim değil.

Ediz abiye de geçmiş olsun :-\

Dagilmadan dolayi gecmis olsun, umariz birdaha olmaz,
Neden dagildigina dair inceleme yapmak lazim diyecegim ama zaten siz bu isi iyi bilenler olarak bakmissiniz zaten,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...