Hakan ile özelden de yazıştık, burdan da yazayım. Şimdiye kadarki bütün kumandalarım Spektrum'du, yanlış anlaşılmasın Spektrum için çalışan, HorizonHobby'de falan akrabam yok
Spektrum DX6i
Spektrum DX7s
Spektrum DX3s
Soektrum DX7s (yeni, tekrar
)
Heli için tercihim dx7s... Tercih sebeplerim menülerinin anlaşılır olması, kaliteli olması, geniş ekran / kullanım kolaylığı (kısaltmaların arasında boğulmamak), uygun fiyatlı olması... Gerçi daha edinmedim ama bir blade mikro alsam bind et kullan avantajı var. Ayrıca Gpro'da durum ne olacak bilmiyorum da 3gx ünitede sadece satellite bağlayarak alıcıya gerek duymadan da kullanılabiliyor diye biliyorum ama denemedim. (gerçi satellite kendisi de bir nevi alıcı ama kastettiğim şeyi anlamışsınızdır.)
Fastlad'e üye olup login olunca fiyat ar8000 alıcı ile birlikte 245 dolar. Kargo dahil 275 dolar. Eğer adamlarla iletişime geçip faturada fiyatı 55 pound veya aşağısında göstermelerini sağlarsak gümrük de olmuyor. Kumanda 600 liraya geliyor... Eğer gümrüğe takılırsa da en fazla 700 liraya gelecektir.
Bu fiyata bu kalitede, 7 kanallı, kolay pratik bir kumanda daha varsa arkadaşlar tavsiye etsinler fikir alışverişi yapalım. Mevcut bütçeye en uygun bu olur. Futaba 6J, 7c gibileri bilmiyorum ama dx7s den daha iyi olduklarını sanmıyorum en azından benim kriterlerime göre. 8fg de iyi olur ama bin lira gibi bir maliyeti olur. Emre abiden biliyorum güzel kumanda ama her güzelin bir bedeli var
İster spektrum olsun, ister futaba eskişehirde menü ayar vs sıkıntısı olmaz
Oyumu dx7s e veriyorum. Daha uygununu görmedim